Iščem motor Mercruiser 5.0, V8. model od 1997 do 2004.
l.p. Ervin 041 470-360
MOTOR Mercruiser 5.0 V8
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
motonavtik
- Desetnik
- Kraj: SEVNICA
ZDRAVO
TAKŠEN MOTOR BOŠ DOBIL SERDO.ZUZIC@PU.HTNET.HR TO TI JE 15 KM OD POREČA
veliko sreče
MOTONAVTIK
veliko sreče
MOTONAVTIK
motonavtik napisal/-a:ZDRAVO
veliko sreče
MOTONAVTIK
Pozdravljen.
Saj ne da bi tečnaril, ampak na Morjeplovcu so pač dana taka pravila, da se piše z malimi črkami. Ker so bili vsi "novi" na to opozorjeni , je prav , da velja to za vse. Velike črke v besedilu pomenijo poudarek na napisano ali kričanje.
LP
-
motonavtik
- Desetnik
- Kraj: SEVNICA
Tu nimamo admiralov in druge hierarhije. Vsi smo enaki razen Admina, ker je on kot lastnik tega foruma podal neke smernice, da ne pride do džumbusa. Tukaj je tudi v navadi, da na vprašanja, če vemo odgovor, tudi odgovorimo, ne da si iščemo potencialne stranke. Prostor za reklame, pa je na desni strani ekrana
.
Pa en velik pozdrav
Da pa si to slišal od mene, glede velikih črk, pa kaže na to, koliko si prebiral oz. ne prebiral Morjeplovca. To pa hkrati tudi pomeni, da ti gre samo za tvoj biznis osebno, radi tega mislim , da tvoji posti NE spadajo v forum, razen na desno stran , kjer so reklame. Glede tega pa kontaktiraj Admina, da se dogovorita za nadaljevanje.
Pa en velik pozdrav
Da pa si to slišal od mene, glede velikih črk, pa kaže na to, koliko si prebiral oz. ne prebiral Morjeplovca. To pa hkrati tudi pomeni, da ti gre samo za tvoj biznis osebno, radi tega mislim , da tvoji posti NE spadajo v forum, razen na desno stran , kjer so reklame. Glede tega pa kontaktiraj Admina, da se dogovorita za nadaljevanje.
No zdej je pa zaradi črk nastal džumbus. Atilone ma prav!!! pravil se je treba držat... človek se je opraviču in mislm da je to to...
kr se tiče pa Žužića iz Baderne, mam pri njemu čoln že 12 let in me ni še nikdar nategnu... kar se tiče novega motorja kolegovmu fotru je u novem Voyagerju ribnu po 135 km ( Lj - Mb in tam je bilo konec) tko da kr se rabljenih ladijskih motorjev tiče najbrž vsi vemo, da je loterija ker ti motorji zelooo velik stojijo...
Pa ne se kregat... kr se pa reklam tiče sem pa čist za da se jih plača
LP vsem
kr se tiče pa Žužića iz Baderne, mam pri njemu čoln že 12 let in me ni še nikdar nategnu... kar se tiče novega motorja kolegovmu fotru je u novem Voyagerju ribnu po 135 km ( Lj - Mb in tam je bilo konec) tko da kr se rabljenih ladijskih motorjev tiče najbrž vsi vemo, da je loterija ker ti motorji zelooo velik stojijo...
Pa ne se kregat... kr se pa reklam tiče sem pa čist za da se jih plača
LP vsem
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov