popolna obnova :)
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Za šipo fiksirat je en poseben profil,ki bi ga dobil morda pri Pečenku,ali v Elanu ali pa v Impolu.Pa spredaj bi toplo priporočal mal rasterja,protizdrsni trak,kake letvice kor pri Elanu 435 ali nekaj kar ti bo dajalo oporo pri privezovanju plovila na bojo.Pa zelo pohvalim tvoje dosedanje delo.Bravo.
LP Iztok
LP Iztok
Sipo sem fiksiral sam z rosfrai nosilci.
Za drsenje pa imam narocne hrapave nalepke tako da hvala vseeno za opozorilo;)
Sipo sem pa dobil zastonj pri nekem mozakarju cisto nova v zameno hvala ker je ni rabil inje sipa direktno pasala..samo malo se je znizala.
Hvala za spodbudne besede.
Ampak ni se konec;)
Za drsenje pa imam narocne hrapave nalepke tako da hvala vseeno za opozorilo;)
Sipo sem pa dobil zastonj pri nekem mozakarju cisto nova v zameno hvala ker je ni rabil inje sipa direktno pasala..samo malo se je znizala.
Hvala za spodbudne besede.
Ampak ni se konec;)
Vratca v bistvu v sredini izrežeš cca 40 cm širok prehod in narediš iz H profilov tako da ga lahko odstraniš in nazaj vstaviš. Lahko pa na tečaje kot vrata, samo pazi ko vrtaš.
Lahko si pa narediš sredinsko konzolo iz vezane, jo tapiciraš in je neke vrste stopnica za prehod na premec in nazaj, steklo pa pustiš kot je.
Lahko si pa narediš sredinsko konzolo iz vezane, jo tapiciraš in je neke vrste stopnica za prehod na premec in nazaj, steklo pa pustiš kot je.
Saj ima novo original, kaj bi sedaj drugo delal. Pokale in postajale mat z bleščicami so v glavnem pri Gt 402 in pri konzolah kjer se je uporabljal plexi 5mm. No, tak nosilček sem mu tudi jaz priporočal, pa je težko opisat z besedami, bom poiskal slikco.
Nekako takole, ta ima sicer oboje in nosilce in vratca-prehod.

Nekako takole, ta ima sicer oboje in nosilce in vratca-prehod.

thedewil napisal/-a:Iz ljubljane v piran....na uradne ure.
Pridem in recejo da ni osebe kibi to upisala.
Se sam ni vedel kaj rabim.prosim za pomoč me pošlje v izolo.
V izoli zelo prijazen gospod mi vse razlozi inpove da rabim se goro papirjev in goro upanja da bo slo skozi
Tok na kratko;)
Drzite pesti da uspe;)
Tole je pa čuden zapis
Običajno se naprej pokliče in vpraša kaj potrebuješ
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
thedewil napisal/-a:Iz ljubljane v piran....na uradne ure.
Pridem in recejo da ni osebe kibi to upisala.
Se sam ni vedel kaj rabim.prosim za pomoč me pošlje v izolo.
V izoli zelo prijazen gospod mi vse razlozi inpove da rabim se goro papirjev in goro upanja da bo slo skozi
Tok na kratko;)
Drzite pesti da uspe;)
Sem ti poslal zasebno sporočilo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: dj75 in 6 gostov