propeler suzuki df 140
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
sh1965 napisal/-a:Mislim da gre za posebno obliko colna.
Ne vem kak je novi 555 in ne vem kje je oblika tako posebna, da z enim potnikom enako obremenjuje motor kot z šestimi, torej z okrog 1/3 višjo skupno maso. Oblika mora biti res zelo posebna (beri neposrečena), če je to res. Ker nimam leksikonskega znanja o lastnosthi posameznih tipov plovil, obenem me pa močno zanima kaj je tako posebnega te prosim za natančnejšo razlago. (Ali pa razlago MaretaC, ki ga je kot pišeš testiral.)
To, da je malce širši ali ožji, ali da ima malo večji oziroma malo manjši V kot dna od standarda za to dolžino vsekakor ni posebnost, ki bi povzročala tak fenomen.
Po slikah sodeč ima tubuse prirezane kmalu za krmo, torej se ga da lepo trimat. Poleg tega po slikah sodeč oblika dna odbija vodo od tubusov. Oboje manjša stabilnost in mirnost plovbe, ki je značilna tradicionalnim gumonom, ampak oboje zelo izboljšuje drsnbost plovila, ki bi moralo biti hitrejše od klasik, ki zadnji del tubusov vlači po vodi.
To je bilo samo razmišljanje ,ker sem imel prej elan gt 495 f ,ki ima pri isti dolžini ,širino 2,15 m in je lažji cca 150 kg. Glede na odgovore mislim ,da je problem v propelerju ,po odgovoru MareC mi ni jasno ali je on preizkušal isti čoln z premerom elise 13 ali 14 .Glede na to da je bil njegov motor še močnejši in ni dosegel pri Wot več kot 5650 obratov mislim ,da je problem v propelerju. Poslal bi tudi slike čolna pa ne vem kako (nov na forumu).Kolikor sem čital naj bi vsak korak elise pomenil 150 do200 obratov motorja in ne 400 kot piše MareC ,zato predvidevam ,da je mislil to v kombinaciji z premerom elise 13 napram moje z premerom 14.
Korak navadno pomeni 150-200 rpm, premer pa lahko tudi 400 rpm na 1".
Za tvoj čoln bo 13" koraka čisto dobro. Ko boš sam not bo manjši slip in večja hitrost glede na vrtljaje, ob več potnikih bo pač malo bolj kopal, vrtel se bo pa še vedno veselo. Dobro ujeta kombinacija bi po mojem letela na trokraki 13,25x21 ali štirikraki 13x19 propeler ob taki višini motorja, da bo kavitacijska v liniji z dnom ali 1,5 cm višje.
Za tvoj čoln bo 13" koraka čisto dobro. Ko boš sam not bo manjši slip in večja hitrost glede na vrtljaje, ob več potnikih bo pač malo bolj kopal, vrtel se bo pa še vedno veselo. Dobro ujeta kombinacija bi po mojem letela na trokraki 13,25x21 ali štirikraki 13x19 propeler ob taki višini motorja, da bo kavitacijska v liniji z dnom ali 1,5 cm višje.
Predlagam, da si izposodiš Michigan Rapture 13,24x19 iz priloge.
Če ne gre ga vrneš.
http://kirschbaum.at/ki_prop/Angebote/g ... ller.shtml
Če ne gre ga vrneš.
http://kirschbaum.at/ki_prop/Angebote/g ... ller.shtml
Zdravo!
Po dopustu in poskušanju se zopet javljam.Poskusil sem z propelerjem ,ki mi ga je posodil Jape (hvala še enkrat) .Štirikraki 13,75*19 Al ob mirnem morju eno osebo in težo čolna z motorjem in gorivom 900kg sem dosegel WOT 5900 in hitrost 35vozlov. Nato sem kupil nov propeler 3*13,7/8*19 Al.Rezultati ob istih razmerah so bili WOT 5700 in hitrost 33 vozlov (gps).Glede na moč motorja in doseženo hitrost mislim ,da nimam še optimalne variante.Kaj predlagate?
Po dopustu in poskušanju se zopet javljam.Poskusil sem z propelerjem ,ki mi ga je posodil Jape (hvala še enkrat) .Štirikraki 13,75*19 Al ob mirnem morju eno osebo in težo čolna z motorjem in gorivom 900kg sem dosegel WOT 5900 in hitrost 35vozlov. Nato sem kupil nov propeler 3*13,7/8*19 Al.Rezultati ob istih razmerah so bili WOT 5700 in hitrost 33 vozlov (gps).Glede na moč motorja in doseženo hitrost mislim ,da nimam še optimalne variante.Kaj predlagate?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov