Rezervoar za vodo
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Rezervoar za vodo
Pozdravljeni. Stara inox rezervoarja sta zakljucila svojo zivljensko pot (ce jih kdo rabi za kaksen drug namen jih podarim ..2*150 litrov). Tukaj pa se vprasanje zacne...ker rabim bocne rezervoarje za jadrnico in so bili inox rezervoarji delani po meri se odlocam med trdimi plasticnimi in mehkimi rezervoarji....kaksna so vasa mnenja, izkusnje. Thx
Re: Rezervoar za vodo
gensy napisal/-a:Pozdravljeni. Stara inox rezervoarja sta zakljucila svojo zivljensko pot (ce jih kdo rabi za kaksen drug namen jih podarim ..2*150 litrov). Tukaj pa se vprasanje zacne...ker rabim bocne rezervoarje za jadrnico in so bili inox rezervoarji delani po meri se odlocam med trdimi plasticnimi in mehkimi rezervoarji....kaksna so vasa mnenja, izkusnje. Thx
Kje pa si imel prej inox rezervoarje postavljena na barki? In zakaj hočeš spremenit pozicijo rezervoarjev, sprašujem, ker je to včasih pomembno.
Ziveli Alesjo...ne ne rezervoarji bodo ostali na mestu kjer so bili...so pa bili inoxi in je eden ze celo prerjavel, tako da bosta iz preventive menjana oba...
Če dobiš plastične, da ti pašejo notri je to sigurno boljša varianta kot mehki. Na barki imam in inox in plastičnega in razlike praktično ni. Na stari barki smo imeli mehkega in to je bolj izhod v sili.
Ker je težko dobit trde plastične ravno pravšnje dimenzije bi jaz dal narest nove inox ali iz aluminija (baje najboljša varianta - večina bark iz aluminija jih ima). Tudi ne vem, če so kaj dražji.
Ker je težko dobit trde plastične ravno pravšnje dimenzije bi jaz dal narest nove inox ali iz aluminija (baje najboljša varianta - večina bark iz aluminija jih ima). Tudi ne vem, če so kaj dražji.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
gensy napisal/-a:Ziveli Alesjo...ne ne rezervoarji bodo ostali na mestu kjer so bili...so pa bili inoxi in je eden ze celo prerjavel, tako da bosta iz preventive menjana oba...
Povej kakšne dimenzije plastičnih potrebuješ pa bom jaz vprašal enga prjatla. l.p.alesjo
Ziveli Alesjo...bos te dni kaj v Ribiski vasi?
Kdo je na strani
Po forumu brska: Ljubitelj_morja in 2 gosta