Mercruiser 470
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Mercruiser 470
Nabavil sem en malo starejši čoln, ki ima vgrajen motor Mercruiser 470 in nogo alpha 1. Ker zraven nisem dobil nobenih papirjev me zanima, ali morda kdo to ima in bi lahko dobil kopijo. Ali pa če morda kdo ve, kje na netu se to da dobiti.
Users manual
Veliko sem iskal po netu ampak nisem našel nobenega naslova, kjer bi lahko snel podatke o tem motorju in navodila. Torej, če kdo ima Users manual ali ve, kje se da dobiti bi mu bil zelo hvaležen.
Pozdrav vsem. Najprej bi se rad zahvalil za vso pomoč. Dobil sem sicer nek Manual od Mercruiserja 470, a je tako splošen, da si kaj veliko ne moreš pomagat. Npr miti električne sheme ni, ne varovalk, kaj šele kaj bolj kompliciranega. Ni pa nič čudno, saj je pisan kar za 4 različne tipe (še 120, 130, 470 in 485).
Ravno danes sem popravljal moj čoln, ampak ne morem dobro nastaviti sklopke. Tako da bi verjetno en dober načrt veliko pomagal.
Še enkrat, hvala vsem.
Ravno danes sem popravljal moj čoln, ampak ne morem dobro nastaviti sklopke. Tako da bi verjetno en dober načrt veliko pomagal.
Še enkrat, hvala vsem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov