Servis MERCURY izvenkrmnih motorjev
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Servis MERCURY izvenkrmnih motorjev
Sprašujem vas morjeplovci lastniki MERCURY motorjev kdo vam sevisira (razen YUCA navtika) motorje. Kake so iskušnje morda tudi cene . Sam bi imel za zamenjati zobati jermen
Si bom še jaz sposodil tole temo. Imam MERCURY 60 EFI letnik 2011 in sem nulti zagon ter servis delal pri As Boats. Malo mi je bilo sicer daleč ker sem iz Gorenjske, vendar me to ni toliko motilo. Servis mi je delal Dejan Ribič, ko pa sem ga letos zopet kontaktiral za servis pa sem dobil odgovor da ni več zaposlen pri njih. Ko sem brskal po internetu kdo še opravlja servise teh motorjev sem dobil še Nautic servis Koper in Yucca LJ. Kaj od teh treh variant priporočate, oziroma ali obstaja še kaj dobrega.
lp
Bine
lp
Bine
Re: Servis MERCURY izvenkrmnih motorjev
Je kje v bližini Slo obale kak Mercury serviser?
-
darkojakob
- Kontraadmiral
Jaz sem prvega delal v Yucca...ce bi rekel nekaj srednjega...glede usluge in sevisa...pa se uspelo jim je akumulator izpraznit
...kako...ne me vprasat, ker ne vem. Zelo zadovoljen s sevisem v Novem Vinodolskem. Bi rekel, da so res super...glede usluge, cene so itak vse skoraj enako...10% gor dol....servis je pa VM ...bil super zadovoljen. In tudi zdaj, ko sem kupoval...mi je bila njihova pomoc vec kot dobrodosla..ker bi lahko kupil neko sranje in so mi res pomagali...vse brez placila.
-
alestonejc@gmail.com
- Naddesetnik
Na gorenjskem imas servis v Lescah - Seaway kontakt Grega 031370446
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta