Barka je nautika 690k, izvenkrmni 150 konjski yamaha motor, teža polno obremenjene skupaj z osebami 2.000 kg. Po specifikaciji proizvajalca je to najmočnejši motor ki gre lahko gor. Problem je, da ima motor svojo težo, rezervar 150 litrski je zmontiran pred motorjem, barka visi nazaj in težko zglisira, in posledično pije ko žolna. Ko se premikamo po barki med vožnjo se ta nagiba. V premec sem pod postelje dal nekaj sodov polnih vode za skupaj cca 140 kg, pa ne pomaga nič, se mi zdi da je še slabše. Tako da flape obvezno moram dat gor.
Ker sem nov na forumu, upam da ne bom kršil pravil če objavim link z ebaya, kjer stane komplet bennett 800 usd, seveda je treba prištet še poštnino cca 60 usd in enih 200 eur ki bi jo pojedla carina:
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 3798688040 . Pri nas je tak komplet več kot 2000 eur +davek. Morda bo link komu prišel prav.
Cena 120 eur za smart tabs je super, morda jih bom zmontiral vsaj za to da vidim ali bo kaj pomagalo ali ne in če bo, bom zmontiral še bennett.