VPREŠANJE MERCURY 60
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
VPREŠANJE MERCURY 60
Lep poleten pozdrav, še malo pa zaplujemo v morje. Imam nekaj vprašanj glede motorja Mercury 60 3 celindre 2 takten letnik 1991.
ali ima kdo načrt tega motorja. nikjer ne najdem kako se motor dvigne iz vode, nisem našel če ima ta motor el. trim. Zanima me kakšen procent mešance naj naredim, olje je quicksilver TC-W3 premium. zanima me tudi če ima kdo kakeršne koli podatke o tem motorju.
Hvala za odgovore se vidimo na morju...
ali ima kdo načrt tega motorja. nikjer ne najdem kako se motor dvigne iz vode, nisem našel če ima ta motor el. trim. Zanima me kakšen procent mešance naj naredim, olje je quicksilver TC-W3 premium. zanima me tudi če ima kdo kakeršne koli podatke o tem motorju.
Hvala za odgovore se vidimo na morju...
knez
http://www.dougrussell.com/partscatalog ... s&colid=01
tukaj imaš skice
mešanica je načeloma 1% izjemoma 2% verjetno ti kje piše razmerje 1:50 (2%) ali 1:100(1%)
če ima el.trim z lahkoto ugotoviš ker je pod nosilcem motorja na zrcalu motorček in hidravlična vilica
tukaj imaš skice
mešanica je načeloma 1% izjemoma 2% verjetno ti kje piše razmerje 1:50 (2%) ali 1:100(1%)
če ima el.trim z lahkoto ugotoviš ker je pod nosilcem motorja na zrcalu motorček in hidravlična vilica
lep pozdrav
Ravno sem splahnil čoln in motor, sem bil 5 dni na testiranju svojega nove gumice.( mislim ni nova ) Moram priznati da zelo dobro gre in ima izredno dobre lastnosti na srednje valovitem morju , da ne govorim kako je bilo zjutraj ko je bilo morje čisto mirno, okoli otoka Pašmana in Ugljana ter vseh otočkov Pašmanskega kanala. Zelo zadovoljen. nalimam slikce v album.... veliko morskih poletnih užitkov vam želim........
knez
propeler
nikjer na propelerju nisem našel nobene številke tudi ko sem ga snel dol, kje in kdo mi lahko svetuje za propeler za mercury 60 2 takten
knez
urosknez napisal/-a:hvala za skice, sem komaj našel svoj model.
a še kdo kaj ve o takšnem, motorju, ali pa kje bi lahko dobil navodila za uporabo. kje naj bi pisalo na motorju kakšno mešanco moraš dati noter
Si že dobil kake manuale? Namreč tudi sam jih iščem. Imam pa Merury 60, 2T, samodejna mešanca, 3 cilindre, letnik cca 1991.
Ali veš mogoče s kolko amperažo tvoj motor fila accu?
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov