Izravnava tal-notranjost
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Izravnava tal-notranjost
Mam že več kot eno forumsko sodnijo pod pasom in poznam dobr stvari, tako da ne blefiraj. Oziroma be my guest, da te vidm.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
AEgir napisal/-a:Mam že več kot eno forumsko sodnijo pod pasom in poznam dobr stvari, tako da ne blefiraj. Oziroma be my guest, da te vidm.
Ja saj to vse pove o tebi.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Samo nategvat se ne pustim tako zlahka kot nekateri. Nč druzga. Včasih to pripelje do neljubih situacij, ki si jih ne želi nihče, še najmanj za takole čivkanje kot je tole. Mal umiri čustveni roller coaster pa začni pit in greva lahko kdaj na per.
AEgir napisal/-a:Samo nategvat se ne pustim tako zlahka kot nekateri. Nč druzga. Včasih to pripelje do neljubih situacij, ki si jih ne želi nihče, še najmanj za takole čivkanje kot je tole. Mal umiri čustveni roller coaster pa začni pit in greva lahko kdaj na per.
S tabo na pivo ali umreti zejen s corono virusom zame ni vprasanje kaj bi izbral.
Lej clovek, pokvarjen si.
Tudi jaz sem slisal zate, da si en tak mini zapufan klošar brez prijateljev, pa ne delam nekih zakljuckov da si reven nabijač in da je vse kar pises le tvoja zelja, da bi dozivel. Pac si poseben in takega te je treba sprejeti.
Kaj cmo vsak je drugacen. Moja custva so jasna. Kritiko vedno sprejmem, nagnusne lazi pa pac bolijo.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Vse kar si slišal je res. Razn klošar še nisem ampak nikoli ne reči nikoli. 
mamaMicka mi je gliser poliral jeseni 2015
Po sedmih sezonah precejšnje uporabe, ga sami nismo več uspeli zadovoljivo očediti, njemu je to uspeko tako, da sem bil na koncu res zadovoljen
Ob delu sem dobil še marsikateri nasvet, kako ravnati z gelcoatom
Ko sem tudi kasneje, čez leto, dve tri, potreboval še kakšen nasvet, sem ga tudi dobil
Res je, da ga je kdaj potrebno večkrat poklicat, da se javi, ampak, kdor je kadarkoli strojno poliral, sam dobro ve, da se med samim postopkom ni možno pogovarjati po telefonu
Skratka, priporočil bi ga
Kot zgleda, nas je kar nekaj, ki smo bili z njegovim delom zadovoljni, verjetno pa se njde tudi kdo, ki ima drugačno mnenje
Skratka, priporočil bi ga
Kot zgleda, nas je kar nekaj, ki smo bili z njegovim delom zadovoljni, verjetno pa se njde tudi kdo, ki ima drugačno mnenje
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
https://m.youtube.com/watch?v=002RC8D6Vw0
...
Principi, čast, ponos
nas vlečejo za nos,
da se grizemo v noge,
da si skačemo v lase.
Enkrat pa zreli se primemo za roke,
z nami odštevanje se začne,
enkrat pa zreli popadamo na zemljo,
kjer še radost poklekne pred žalostjo!
...
...
Principi, čast, ponos
nas vlečejo za nos,
da se grizemo v noge,
da si skačemo v lase.
Enkrat pa zreli se primemo za roke,
z nami odštevanje se začne,
enkrat pa zreli popadamo na zemljo,
kjer še radost poklekne pred žalostjo!
...
mamaMicka napisal/-a:Ja to je laž. Totalno pokvarjena laž!
1. V svojem arsenalu sploh nimam past ne premazov z fillerji, ki bi dali umeten sijaj. Nikoli nisem niti imel.
2. Ali si ti tak laznivec ali pa Boris. Z borisom sva ves cas sodelovala. Bodisi sem nabavljal in nabavil klimo pri njemu, na vezi sva bila o kriptovalutah, katere je nabavljal, nazadnje sva kupovala skupaj webaste, brusil sem mu dno colna ali pa sva se samo tako pogovarjala po uro ali vec skupaj.
Kdo tu laže je meni pravzaprav vseeno. Verjamem pa da sta vidva oba vredna svojega denarja.
Zmenita se vidva tu javno, kdo je laznivec, ker prisezem, da bom dal prijavo zoper oba.
Jaz nisem en blefer z prevec casa, ki misli, da vse ve. Za mojim nickom stoji ime, priimek in firma. Predvsem pa imam kaj za pokazati.
Toliko od mene!
Luka.
Tako kot sem napisal, ti si delo na mojem čolnu opravil strogo profesionalno. To sem tudi povedal AEgirju. Vse drugo z čem te AEgir obmetava je zrastlo na njegovem zelniku in z mano nima nikakršne zveze.
Fanta dajta se pomirit.
Vem da ta korona dela sranje.
Na koncu pa je najbolj važno da ostanemo prijatelji.
LP
Boris
Boris
Jaz nikoli ne lažem na forumu, na nobenem. Zato ker ima laž kratke noge.
A maš popraskano rit?

-
janjanjan121212
- Štabni vodnik
Zakaj tega admin ne zrihta in se omogoca taksne neumnosti na forumu? Vsi sodelujoci v debeati ocitno potrebujejo karanteno od foruma.
#sevidimoseptembra
#sevidimoseptembra
mato napisal/-a:A so tla že izravnana![]()
So, sam ne upam priznat...
Wellcraft 2600 Martinique
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov