imaš sms. LpMarchi napisal/-a:Gladiac napisal/-a:Tole bi jaz vgradil.
Sigurno bi kos ali 2 več naročil za na "lager"
https://www.aliexpress.com/item/3288143 ... web201603_
LP
. Hvala evovii, bom kontaktiral Kristjana, čeprav se bojim, da ne gleda ZSjev in je malo aktiven na forumu. Imaš še kak drug njegov kontakt.
LED panel, zatemnilni
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: LED panel, zatemnilni
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Jaz sem našel edino 3w led panel,ki deluje na 12 V vsa ostala večja wataža deluje na večji napetosti.
In ko zmontiram te 3w downlighterje na plovilo so mi delali do prvega zagona motorja,ko se je napetost dvignila na 13.4 v in so pregoreli.
Pri ponovni montaži sem nalotal predupore in sedaj delujejo b.p.
In ko zmontiram te 3w downlighterje na plovilo so mi delali do prvega zagona motorja,ko se je napetost dvignila na 13.4 v in so pregoreli.
Pri ponovni montaži sem nalotal predupore in sedaj delujejo b.p.
Ali pa sočasno montiraš še dc-dc pretvornike, da ti iz višje voltaše zmanjša voltažo.
Poraba načeloma nebi smela biti problem zaradi ledic.
LP
Poraba načeloma nebi smela biti problem zaradi ledic.
LP
http://www.batsystem.se
Prva vgradnja svetil v številne barke. Cena variabilna od-do
Lani naročil pri Tramontani nova LED svetila za celotno barko, vključno z 10A DC-DC stabilizatorjem, ki sem ga montiral na izhodu za stikalom za centralno napajanje tokokroga generalne razsvetljave. Vzel sem ne-zatemnilne s stikalom na vsaki posamezni lučki. Imam pač tako narejeno inštalacijo...
Prva vgradnja svetil v številne barke. Cena variabilna od-do
Lani naročil pri Tramontani nova LED svetila za celotno barko, vključno z 10A DC-DC stabilizatorjem, ki sem ga montiral na izhodu za stikalom za centralno napajanje tokokroga generalne razsvetljave. Vzel sem ne-zatemnilne s stikalom na vsaki posamezni lučki. Imam pač tako narejeno inštalacijo...
Ko smo 2016 kupili barko, so bile notri lepe medeninaste stropne luči, v njih pa 4W žarnice. Vse skupaj je svetilo za eno svečo. Odstranil sem žarnico in grlo in na parabolo nalepil LED trak, toplo bele z visoko svetilnostjo. Stikalo sem zamenjal s takim, ki ima tri položaje, 1-0-2 in na en izvod nacinil zaporedno upor 1K. Sedaj je dovolj svetlobe za delo, ko pa je stikalo v drugi poziciji, pa je dovolj malo svetlobe, da ne moti nočne plovbe. Ker ni nobenega DC-DC pretvornika, tudi ne dela motenj.

motorni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov