Rezkalnik
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Rezkalnik
Imel bi rezkalnik za poliester,enkrat sem videl mojstra v Izoli,ki je rezkal osmozno površino z barke.Pozna morda kdo ta strojček?Pa ne kotnih brusilnikov ,pa ročnih obličev za les omenjat,te poznam.Hvala.
Re: Rezkalnik
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
U mater taprava ja sam cena me je pa kr prbila
A misliš,da bi una rezalka za omete ali brusilka za poravnave betonov dala pametne rezultate?
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
polanc napisal/-a:A misliš,da bi una rezalka za omete ali brusilka za poravnave betonov dala pametne rezultate?
Polanc tole verjetno ne bo šlo. Mi smo pred leti naredili kar s takim brusilnikom https://www.bauhaus.si/ekscentricni-bru ... 00-vrt-min in sesalcem pa je za silo šlo smo pa brusili praktično samo do gelcovta...brusni papir pa 18 ful grob. Bi se pa dalo tudi gelcovt brusit seveda ne gre hitro.
Za hitros narediti pa peskanje s steklom in vodo.
če rabiš brusilko za beton jih pa nekaj imam in lahko posodim, da probaš.
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
OK .Hvala za info.Baje je ene 2 mm treba slečt eno barko,bom videl kaj se da,smo na vezi.LP
Včasih smo neelektrični varianti rekli "rešketa". Telovadba, da ti roke odpadejo, zvečer greš na bolniško...
Ja sam z rešketo si dobu antifavling dol,tukaj je pa treba odfrezat 2 mm poliestra,ker je osmoza napadla eno barko in to ne gre z rašketo..Ja fitnes pa je..
Mislim, da sta se Edo in MamaMicka s tako mašino igrala -> https://www.instagram.com/p/BSb1BZvDmk9/
Hvala Grega..sem govoril z Edom.
odlično..pade pivce..
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Polanc peskat z ledom. Najboljsa opcija.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Žal Car ne gre ,Jetreba brutalno odhoblat ene 2 mm barke..ene 100 kil al več ..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov