Imel si Teki tape, ki je dober za tovrstno tesnenje, ampak mnogo cenejši in vsaj za mene zanesljivejši je navaden akrilni kit v kartušah, sam navadit se ga moraš.
Si dal po celi površini pod folijo kako porozno stvar, npr. Coremat ali Soric, ali magari vc papir, če ni drugega? Če tega ni se folija sama zatesni ob površino in je ustrezen tlak le v vaumski cevki in malo naokrog, na drugem koncu jo pa lahko z prsti mrdaš sem in tja, tak mali tlak je.
Rezkalnik
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Rezkalnik
Dal sem 4 plasti bombažne gaze. Silikonska grelna blazina je 1,2 kW, 140x50cm, takšna kot v videu, ki sem ga pripel nekaj postov nazaj. Če je bila na nasprotnem koncu kot priključek vakuma slabo zatesnjena, je tam vleklo noter, tako da je tista gaza opravljala svoje delo. Merilnik vlage je pa Tramex Skipper plus.
motorni
motorni napisal/-a:Če je bila na nasprotnem koncu kot priključek vakuma slabo zatesnjena, je tam vleklo noter, tako da je tista gaza opravljala svoje delo.
Tesnit moraš tako dolgo, da ti čez noč drži poln podtlak tudi, če zapreš ventil in izključiš črpalko. Je bil morda to razlog, da si rabil močnejšo črpalko?
Ne. Tista enostopenjska enostavno ni zmogla dovolj podtlaka, tudi če si stisnil izhodno cev.
motorni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov