Problem z papirji Aquamar Bahia cabin 20

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
Sandimoto
Poročnik bojne ladje
Kraj: Izola

Re: Problem z papirji Aquamar Bahia cabin 20

OdgovorNapisal/-a Sandimoto » Če Jun 03, 2021 08:47

franc5e napisal/-a:
Sandimoto napisal/-a:
AEgir napisal/-a:Hrvaška al pa nemška bo zgleda. :)

Zakaj, ne štekam :roll: :roll: ?

Hitreje dobiš certifikate, beri med vrsticami :wink:

:D :D :D
Uporabniški avatar
Sandimoto
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Sandimoto » Če Jun 03, 2021 08:53

Drugače pa včeraj sem bil v Puli, kjer sem dobil original papirje od čolna, kateri so bili varno shranjeni pri prvem lastniku, kateri je pripeljal čoln na Hrvaško. Prijetno sva poklepetala in odšel sem domov vesel kot ne vem kaj. Zdaj počakam samo še na izpisnico iz Hrvaške pomorske kapitanije, kjer seveda so si tudi vzeli svoj čas z obrazložitvijo da imajo zakonski rok za izdajo izpisnice 1 mesec (upam da ga ne izkoristijo komplet) :D , pol pa registriram čoln pri nas, kjer so mi seveda že jasno dali vedeti da bom tudi tukaj čakal vsaj deset dni na pregled :evil: . Končnoooooooooo
Uporabniški avatar
franc5e
Admiral

OdgovorNapisal/-a franc5e » Če Jun 03, 2021 11:56

Sandimoto napisal/-a:Drugače pa včeraj sem bil v Puli, kjer sem dobil original papirje od čolna, kateri so bili varno shranjeni pri prvem lastniku, kateri je pripeljal čoln na Hrvaško. Prijetno sva poklepetala in odšel sem domov vesel kot ne vem kaj. Zdaj počakam samo še na izpisnico iz Hrvaške pomorske kapitanije, kjer seveda so si tudi vzeli svoj čas z obrazložitvijo da imajo zakonski rok za izdajo izpisnice 1 mesec (upam da ga ne izkoristijo komplet) :D , pol pa registriram čoln pri nas, kjer so mi seveda že jasno dali vedeti da bom tudi tukaj čakal vsaj deset dni na pregled :evil: . Končnoooooooooo

Ma super, javi pol ko opraviš in kaka slikca bi bila super :D
Darh
Admiral
Kraj: Tu bolje- Pula

OdgovorNapisal/-a Darh » Če Jun 03, 2021 12:07

@Sandimoto, skor sigurno si bodo vzeli zakonski rok, ker po roku jih sele lahko zacnes klicat, pa prosit, kdaj si bodo vzeli cas in ti poslali papirje.
Pri meni je ze bilo tako, da sem po roku lahko sele klical in prosil, ker prej me je napizdila, pa se pod roko sem mu dal 400 kun.
Uporabniški avatar
Sandimoto
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Sandimoto » Pe Jun 04, 2021 13:58

franc5e napisal/-a:
Sandimoto napisal/-a:Drugače pa včeraj sem bil v Puli, kjer sem dobil original papirje od čolna, kateri so bili varno shranjeni pri prvem lastniku, kateri je pripeljal čoln na Hrvaško. Prijetno sva poklepetala in odšel sem domov vesel kot ne vem kaj. Zdaj počakam samo še na izpisnico iz Hrvaške pomorske kapitanije, kjer seveda so si tudi vzeli svoj čas z obrazložitvijo da imajo zakonski rok za izdajo izpisnice 1 mesec (upam da ga ne izkoristijo komplet) :D , pol pa registriram čoln pri nas, kjer so mi seveda že jasno dali vedeti da bom tudi tukaj čakal vsaj deset dni na pregled :evil: . Končnoooooooooo

Ma super, javi pol ko opraviš in kaka slikca bi bila super :D

Javim, takoj ko rešim vso zadevo in jo končno splavim. Takrat bom odprl novo temo in predstavil čoln. Zaenkrat je še nekaj malenkosti za porihtat.
l.p Sandi
Uporabniški avatar
Sandimoto
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Sandimoto » Pe Jun 04, 2021 13:59

Darh napisal/-a:@Sandimoto, skor sigurno si bodo vzeli zakonski rok, ker po roku jih sele lahko zacnes klicat, pa prosit, kdaj si bodo vzeli cas in ti poslali papirje.
Pri meni je ze bilo tako, da sem po roku lahko sele klical in prosil, ker prej me je napizdila, pa se pod roko sem mu dal 400 kun.

A še to povrhu, ja jaz ne morem kaj dosti težiti, ker jo je šel prejšnji lastnik odjaviti, sem pa zelo aktiven pri tem da jaz težim njemu :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov