Yamaha F4
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Yamaha F4
Letos sem ugodno kupil yamaho F4 mislim da je amh sk
ratka stiritaktno stirico ki je dolgo pocivala. Na testu je vzgala bolj tako-tako prejsnji lastnik je rekel daj sam frisen bencin pa ne bo tezav to je yamaha to dela. Ker vem, da stvari delaj tako kot morajo samo ko so izpolnjeni potrebni pogoji in ne zato ker imajo" tapravo nalepko na pokrovu" sem si vzel cas in imel sem kaj videt. Skratka v rezervoarju je bila brozga starega bencina in rjavine od spodnjega dela cepa in ketnice. Sem odmontiral rezervoar, vse cevi karburator razstavil precistil. Po tem kar sem videl res cudez da je prej vzgalo. Skratka vse sem ocistil sestavil menjal filter svecko in presrecen ugotovil da zdaj res vziga ko ga pogledas in reagira na gas se prej ko pomislis da bi ga dal
. No vse super vceraj sem ga se enkrat zalaufal vzge neki pokasljuje in ugasne... ofsraufam svecko suha kot poper snamem karburator v salcki pri plovcu spet polno "rjavega sranja". Snamem spet karburator ocistim sestavim kresne iz prve in dela kot mora. Edino kar mi pride na pamet je da je nekaj tega "sranja" ostalo od prej v crpalki goriva te edino nisem razstavil od drugje nima kje bit pomoje. Bi se to razstavil in precistil al rabim.menjat kaka tesnila ce podrem?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov