Poliranje Inoxa
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Poliranje Inoxa
Pozdravljeni
Mogoče kak dober nasvet za poliranje Inox ograje. Pene in razne spraye sem probal pa je bolj žalost, še najbolje se je obnesla klasična purol pasta, vendar je veliko umazanije z njo...
Zahvaljujem se za kak nasvet....
Mogoče kak dober nasvet za poliranje Inox ograje. Pene in razne spraye sem probal pa je bolj žalost, še najbolje se je obnesla klasična purol pasta, vendar je veliko umazanije z njo...
Zahvaljujem se za kak nasvet....
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Na srečanjeu preden ste šli na Ruto je nekdo ( ne spomnim se točno) prinesel pakirano v pločevinki neko vato ki je namočena v čistilo.Res se ne spomnim točno kako se reče zadevi, vem pa da mi je MitjaP govoril o tem in zadevo pohvalil.Skratka s to vato namažeš inox in nato obrišeš.Rezultat baje odličen.Več bo pa sam napisal o tem
- seleven
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana-Krk-Omišalj
- Kontakt:
damjanr napisal/-a:Brez muje se še čevelj ne obuje....
jaz uporabljam L.O.C. plus, kupil sem ga v Mibra Rostfrei v Hočah.
l.p.d.
Kako si zadovoljen z čistilom za Inox L.O.C.™ Plus in koliko si odštel za tubo?
Tista "vata" v pločevinki pa je bila dobavljena iz Nemčije in če je interes, se lahko zopet naroči. Interesenti "roke gor":!:

Vzemi vsako stresno situacijo kot pes:
Če je ne moreš požreti ali se z njo igrati,
jo pač polulaj in pojdi dalje...
Če je ne moreš požreti ali se z njo igrati,
jo pač polulaj in pojdi dalje...
500 ml tuba je stala okrog 12€, ne spomnim se več točno. Kot sem že napisal brez muje.... ampak glede na to, da je moj čojn letnik 91 pa inox po izgledu prejšnji lastnik ni ravno vsako leto poliral, sem z rezultatom zelo zadovoljen. Po koncu sezone nič ne kaže, da bi moral spet kaj fejst polirati. Vendar pa mislim, da ni vse v pasti, ampak je dosti odvisno tudi od kvalitete inox-a
l.p.d.
l.p.d.
kocka napisal/-a:Kot sem že napisal brez muje....
Fantje, Mujo se napiše z veliko začetnico!
Brez muje se še čevelj ne obuje je star slovenski pregovor. Izraz "muja " pomeni muka, trud,... in ne prebivalca BiH.
Torej, brez truda se še čevelj ne obuje. Zato je "muja" napisano z malo začetnico popolnoma pravilno.
Povsod je lepo, na morju je najlepše.
- seamonster
- Višji vodnik
- Kraj: Celje
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
- seamonster
- Višji vodnik
- Kraj: Celje
Kdo je na strani