yamaha 40 1979
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
Daki
ss
ok ker sem že malo sumil da mi ni kak "cigo" sunil kake vijake za nastavitev hehehehehe
hvala Daki
hvala Daki
Re: yamaha 40 1979
Pozdravljeni.
Ce se kdo bere oz odgovarja na to temo me zanima sledece.
Imam yamaho 50 hp, 2 takt hedo,autolube
Motor je laufal u nulo, potem sem menjal plovec in dizo ter iglo plovca za kitajsko sranje in ob testu je motor zadusilo ob polnem
Gasu. Ko sem vgradil stare dize in plovc pa sedaj trokira v prostem teku in pod polnim gasom leti ko sneta sekira
Vi trije frgazerji so bili ocisceni z break cleanrjem, zicnimi krtacami, spihani.
Kje tici problem?
Danes se menjam kitajsko pumpo nazaj za original in pa filter goriva prav tako.
Ce je komu kaj jasno, kaj bi lahko bilo prosim za pomoc. Aja, pa poskusal sem tudi s premikom cdi pa ni razlike
Ce se kdo bere oz odgovarja na to temo me zanima sledece.
Imam yamaho 50 hp, 2 takt hedo,autolube
Motor je laufal u nulo, potem sem menjal plovec in dizo ter iglo plovca za kitajsko sranje in ob testu je motor zadusilo ob polnem
Gasu. Ko sem vgradil stare dize in plovc pa sedaj trokira v prostem teku in pod polnim gasom leti ko sneta sekira
Vi trije frgazerji so bili ocisceni z break cleanrjem, zicnimi krtacami, spihani.
Kje tici problem?
Danes se menjam kitajsko pumpo nazaj za original in pa filter goriva prav tako.
Ce je komu kaj jasno, kaj bi lahko bilo prosim za pomoc. Aja, pa poskusal sem tudi s premikom cdi pa ni razlike
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Re: yamaha 40 1979
Fergazerje se ne čisti niti z žično krtačo niti z brake cleanerjem. Če je treba očistit usedlino iz šalčke se jo odmoči z carb cleanerjem in postrga s priročnim orodjem ki ne poškoduje ničesar. Odvisno od fergazerja. Dize pravtako. Pri plovcu pa je treba vedno preverit če je nivo praviln. Tudi kitajske igle in plovci v večini delujejo vredu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov