kocka napisal/-a:..... če je v antifoulingu osnova baker(da se nič ne prime), se verjetno tudi na sam sloj bakra ne bi nič prijelo.
Žal kocka, podvodna favna drugače razmišlja.
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

a-lex napisal/-a:Da si malo izposodim temo. Zanima me, če je kdo na os in eliso na jadrnici že dal PROPSPEED silicone antifouling od Osculatija? In če je dal, me zanima kako se obnese?
Vsako leto dajem gor Velox primer in AF, pa je vsako pomlad ista pesem - nanos školjk... in bi rad končno zamenjal z nečim boljšim, ker bi trup gotovo zdržal dve leti.
dj75 napisal/-a:a-lex napisal/-a:Da si malo izposodim temo. Zanima me, če je kdo na os in eliso na jadrnici že dal PROPSPEED silicone antifouling od Osculatija? In če je dal, me zanima kako se obnese?
Vsako leto dajem gor Velox primer in AF, pa je vsako pomlad ista pesem - nanos školjk... in bi rad končno zamenjal z nečim boljšim, ker bi trup gotovo zdržal dve leti.
Silic one od hempela men zdžal na volo duoporp celo leto ...
a-lex napisal/-a:No, maja sem dal (skladno z navodili) na eliso primer in AF od Hempla. 20. junija sem se odpeljal na dopust in 1. julija sem prvič pobiral z elise školjke. Top SHIT. Še velox ni tako zanič.
Ali kdo ve kje se dobi mast za podvodno mazanje elise?
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov