Vprašanje za strojnike!
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Vprašanje za strojnike!
Fantje ven z Inox izpušnimi koleni, če je ohišje izmenjevalca iz Al zlitine. Ko bom za PC bom objavil slike kaj je naredilo Inox koleno ohišju izmenjevalca. Koleno je pa seveda takšno kot novo.
V mojem primeru bom zamenjal koleno za "Cast iron", Inox pa lahko komu podarim. 
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
No boljše bi bilo objaviti kakšno šalo. Torej tako je za videti ohišje izmenjevalca po 7 letih odkar sem montiral Inox izpušno koleno.

In za primerjavo še slika kakšna bi morala biti odprtina slikano z novim tesnilom.

Izmenjevalec odmontiran in poslan na varjenje. Prav tako čakam na dobavo kit-a, da lahko galvansko ločim izmenjevalec od kolena. Kaj pa Inox izpušno koleno? Je takšno kot novo.

In za primerjavo še slika kakšna bi morala biti odprtina slikano z novim tesnilom.

Izmenjevalec odmontiran in poslan na varjenje. Prav tako čakam na dobavo kit-a, da lahko galvansko ločim izmenjevalec od kolena. Kaj pa Inox izpušno koleno? Je takšno kot novo.
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
jaz sem letos enako odprl lombardini motor,vendar moj motor ima na koncu hladilnika žrtveno anodo
in ni bil nič požrt, res je da imajo vse rene ribiske barke izpuhe iz črnih cevi
.
in ni bil nič požrt, res je da imajo vse rene ribiske barke izpuhe iz črnih cevi
.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov