Kaj naj bi bilo to?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Admin je odlično opisal tole. Je pa res iz prakse, ko sem testiral, števec na pritisk kaže pri nižjih hitrostih nekoliko premalo, se pravi, da greš dejansko hitreje kot ti kaže števec, pri višjih hitrostih nad 25 vozlov pa mi je kazal preveč.
Je pa bila ta nenatančnost recimo s primerom taka. Po števcu končna hitrost 29 vozlov( 54 km/h), po Garminu 50 km/h. V hitrosti 17 vozlov, pa sem dejansko vozil 35 km/h po Garminu.
Za trimanje je ta števec resnično neuporaben, za dnevne potrebe in določanje neke potovalne hitrosti pa čisto zadovoljiv. Lepo pa ga je gledati, ko iz 18 vozlov pospešiš do končne hitrosti, ko totalno ponori. Kot je že Admin omenil, je skala eksponentna, pri višjih hitrostih en vozel predstavlja že kar lep kot na merilcu:)
Je pa bila ta nenatančnost recimo s primerom taka. Po števcu končna hitrost 29 vozlov( 54 km/h), po Garminu 50 km/h. V hitrosti 17 vozlov, pa sem dejansko vozil 35 km/h po Garminu.
Za trimanje je ta števec resnično neuporaben, za dnevne potrebe in določanje neke potovalne hitrosti pa čisto zadovoljiv. Lepo pa ga je gledati, ko iz 18 vozlov pospešiš do končne hitrosti, ko totalno ponori. Kot je že Admin omenil, je skala eksponentna, pri višjih hitrostih en vozel predstavlja že kar lep kot na merilcu:)
Re: BRZINOMER
bostjan9 napisal/-a:Garmin NUVI 205 (oz. sedaj NUVI 255), 99 EUROV...to je zakon za metritev hitrosti, pozicijo položaja in vse ostalo. Samo globin ni.
To je zakon. Najcenejša varianta.
l.p. ERvin
Kako pa zaščitš Nuvija da ga vod ane dobi? Vrečke?
Kateri program imaš naložen? Potrebuješ dodatno SD kartico?
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti