Obnova prikolice valčki
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Obnova prikolice valčki
Pozdravljeni
Obnavljam prikolico za Elan 402 pa nisem našel oz zasledil kje bi se lahko kupili valjčki sprednji in sredinski valjček dolžine 6 cm, če kdo ve ali pa jih prodaja mi naj prosim to sporoči.
Hvala Boštjan.
Obnavljam prikolico za Elan 402 pa nisem našel oz zasledil kje bi se lahko kupili valjčki sprednji in sredinski valjček dolžine 6 cm, če kdo ve ali pa jih prodaja mi naj prosim to sporoči.
Hvala Boštjan.
Jih nimajo sem klical v Kamm prebrskal vse inter. strani že prej pa sem iskal po nav.trgovinah in so sami večji.
Točne mere sprednjega in sredinskega valčka so, dolžina 6,0cm,premer valjčka 9 cm, luknja pa je 2,8cm premer.
Cene večjih so od 4eur naprej se mi zdi da niso pretirane, seveda brez nosilcev.
Točne mere sprednjega in sredinskega valčka so, dolžina 6,0cm,premer valjčka 9 cm, luknja pa je 2,8cm premer.
Cene večjih so od 4eur naprej se mi zdi da niso pretirane, seveda brez nosilcev.
Obnova prikolice valčki
Poizkusi pri Vili Šušteršič-u. Mislim, da mu piše nekako tako v oglasu:
Rezervni in sestavni deli za vse vrste prikolic.
Mogoče pa ima tudi za tvojo prikolico kaj uporabnega
S spoštovanjem
Rezervni in sestavni deli za vse vrste prikolic.
Mogoče pa ima tudi za tvojo prikolico kaj uporabnega
S spoštovanjem
Hvala vsem za info. bom verjetno valčke preredil,zanima me pa še nekaj na elan 402 imam motor chrysler 35, ki sma ga z očetom preuredila da imam zdaj el. vžig motor je letnik 1976 (pali pa kot bomba), ali moram motor pritrdit z vijaki na krmno steno, ki še ni bila menjana in niti ne navrtana, se mi zdi škoda da bi vrtal. Motor in čoln sem že sprobal na Dravi in mislim da ni potrebe da bi vrtal. (slike sledijo)
Vaše mnenje?
Vaše mnenje?
Motor s 35 KM je potrebno fiksirat z vijaki drugače obstaja nevarnost da ti cmokne v vodo. Verjetno imajo vilice več možnosti pritrditve tako da izvrtaj luknje za vijake čim višje- dlje od vodne linije. Izvrtaj luknje, jih zatesniš s Kentom, istočasno vstaviš vložke za vijake(jih odrežeš), tudi te zamažeš s Kentom ali silikonom počakaš da se strdi in nato vstaviš vijake in pričvrstiš motor. Lahko narediš po svoje bistvo vsega je, da preprečiš vstop vode v krmno steno skozi luknje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov