YAMAHA 60 FETL

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

somebody
Višji štabni vodnik

YAMAHA 60 FETL

OdgovorNapisal/-a somebody » Ne Maj 23, 2010 12:03

Pozdravljeni imam en problem za motor Yamaho 60 fetl za 1 maj smo se vozili po reki dravi in nam je normalno kazal hitrost pol sem doma posprejal peto proti algam, ta teden smo peljali čoln na morje in nam na morju ne kaže hitrosti. Na peti sta dve luknjici, ki bi naj bile za merjenje hitrosti vendar nista zamašeni mogoče je kaj drugo zamašeno in kako se bi dalo to rešiti čoln imam na morju in konec tedna grem dol in bi rad rešil to zadevo po možnosti brez servisa.
lp
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Ne Maj 23, 2010 12:28

Pomoje imaš vseeno zamašeno nekje,ali pa mogoče se ti je kje staknila cevka.Je pa tudi možnost če si ga že dal v morje in vzel iz njega ven,da se je sol ti nekje kristalizirala.Če imaš možnost potem stakni cevko dol iz števca,pihi po cevki nazaj proti motorju in boš videlkaj bo.
Ure dnevi leta tečejo....
somebody
Višji štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a somebody » Ne Maj 23, 2010 15:39

Deloval mi že ni na začetku, ko smo ga dali v morje čoln je ostal v morju
torej naj zmaknem cevko z števca ali od kod drugod ali je možno , kje na motorju to narediti bi mi bilo lažje lp
ORCA
Višji praporščak
Kraj: Štajerska - Obala

OdgovorNapisal/-a ORCA » Ne Maj 23, 2010 15:54

kateri letnik je motor? ker novejši motorji yamaha nimajo več cevke speljane do števca ampak samo do senzorja ki je nameščen zadaj pod pokrovom motorja.
v glavnem deluje čitanje hitrosti z merjenjem tlaka v cevki, preverite da ni cevka kje preščipnjena-stisnjena

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov