Joško napisal/-a:Manjše pakiranje 5 eur, večje pa 10 eur. Gobica je v enem kosu, ter jo narežeš na ustrezne kose.
Resnično zelo uporabna zadeva
Koliko dobiš zato, ko jo tolko hvališ?
HAHAHAHAHA!
LP
.
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
jack napisal/-a:evovii napisal/-a:Ojla,
Jaz sem imel isti problem... sem probal vse živo... od različnih polir past, razredčila do kisline...pa ni bilo nevem kakšnega uspeha. Je bila pa tudi moja barka kar konkretno porumenela. Na koncu sem uzel v roke fini brusnio papir (1200), celo pobrusil, nato pa jo še spoliral... najprej z Jožkotovo polir pasto (ki se obnese super), nato pa sem celo barko še enkrat celo spoliral z fino polir pasto, ki je vsebovala tudi neko nano zaščito za gelcoat..... kakšni bodo pa rezultati čez eno leto bomo pa videli. Drugače sem pa kar zadovoljen z dobljenim učinkom. Je pa zanimivo, da vsega ne boš dobil ven tudi če jo zbrusiš.... Drugače pa ti preostane edino barvanje celega trupa..... kar pa je pomoje zadnja varijanta..
p.s. sam ne pretiravat z brušenjem ker ni zdravo![]()
Lp Andrej
Res ni tako hudo, da bi moral barko barvat ali brusit, je pa gelkot zelo matiran, sploh po palubi, ki je bolj izpostavljena sončnim žarkom, še bolj pa na modri črti na palubi in bokih, ki še bolj vleče nase.
Morda veš kakšna je bila ta Jožkotova pasta?
Kakšno fino "NANO" posto si imel, kje si jo dobil kupi?
LP
Jack

bolid napisal/-a:jst imam tole in sem za enkrat kr zadovoljen, pa še cene je dobra
Dobite jo pa v http://www.interdiskont.si/vsi-izdelki/ ... aspx/i5895
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov