cev za izpust-kje kupiti
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
cev za izpust-kje kupiti
Rabim cev za auspuh vodo v motorju in to naj bi bila gumjasta cev fi80 na obeh koncih dolga kakih 20 cm, pa na harmoniko, da se lahko zvije ker železna nastavka nista ravno eden pod drugim. Sedaj je na čolnu nek volvo ror, ki pa ima že v originalu luknjice z nekim namenom in to vse spuša pa teče. Zaenkrat sem obiskal Prit pri Jakšiču pa majo sam fi75, 80 pa sploh ni v ponudbi, a kdo ve kje bi še našel kaj takega, gre pa za Bayliner 1952
Wellcraft 2600 Martinique
-
JAGUAR 480
- Poročnik bojne ladje
Re: cev za izpust-kje kupiti
No. 1 napisal/-a:Rabim cev za auspuh vodo v motorju in to naj bi bila gumjasta cev fi80 na obeh koncih dolga kakih 20 cm, pa na harmoniko, da se lahko zvije ker železna nastavka nista ravno eden pod drugim. Sedaj je na čolnu nek volvo ror, ki pa ima že v originalu luknjice z nekim namenom in to vse spuša pa teče. Zaenkrat sem obiskal Prit pri Jakšiču pa majo sam fi75, 80 pa sploh ni v ponudbi, a kdo ve kje bi še našel kaj takega, gre pa za Bayliner 1952
ČER.
Poskusi poklicat na firmo PAH Sežana, ukvarjajo se z hidravliko ampak imajo veliko tudi drugih cevi ne samo visokotlačnih...če nimajo ti pa svetujejo kje še povprašat!
LP; ALAN
VODA IN OGENJ NE GRESTA SKUPAJ!
Aja pa po netu sm se hotu že registrirat ipd. pa so mi nekak napisal da ne gre online:
Dear customer,
thank you for contacting us.
Our company can only enable business to business transactions, for this reason without the VAT number it is not possible to operate online.
If you would like to inquire about prices or products, you may want to contact our authorized dealer shop@motomarine.it
You may use as a reference our product code in order to get the pro-forma invoice.
Best wishes,
MOTOMARINE S.r.l.
Dear customer,
thank you for contacting us.
Our company can only enable business to business transactions, for this reason without the VAT number it is not possible to operate online.
If you would like to inquire about prices or products, you may want to contact our authorized dealer shop@motomarine.it
You may use as a reference our product code in order to get the pro-forma invoice.
Best wishes,
MOTOMARINE S.r.l.
Wellcraft 2600 Martinique
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov