DEMONTAŽA NOTRANJEGA MOTORJA
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
DEMONTAŽA NOTRANJEGA MOTORJA
Zdravo
Ali mi lahko kdo pove postopek demonataže vgradnega motorja, kaj vse morem odstranit preden ga dvignem iz barke.
Hvala lepa
Ali mi lahko kdo pove postopek demonataže vgradnega motorja, kaj vse morem odstranit preden ga dvignem iz barke.
Hvala lepa
odstraniš vse kar ga drži v barki
to pomeni:
odklopiš ele.napeljavo za zaganjač, alternator, tipala....
odklopiš zajle za upravljanje motorja-komande
odstraniš cevi za gorivo, škarigo, morje...
odklopiš osovino od menjalnika in noge motorja, če imaš amortizerje jih pustiš na longaronih in odviješ samo gornje matice
in mislim da je to vse
to pomeni:
odklopiš osovino od menjalnika in noge motorja, če imaš amortizerje jih pustiš na longaronih in odviješ samo gornje matice
in mislim da je to vse
Bukh napisal/-a:odstraniš vse kar ga drži v barki
to pomeni:
in mislim da je to vse
Kaj pa peta , jo je potrebno posebej odstraniti ?
Glej, če še nikoli nisi tega delal, v kar verjamem, vsaj po tvojem pisanju in tvojih vprašanjih, tudi drugih, se tudi z odgovori tukaj, ne boš naučil. Tudi pri nas, na Morjeplovcu, imamo dobre mojstre montirnih ključev, kateri vedo kako in kaj. Verjetno kot laik itak ne boš sam tega delal. Tako da bi bilo bolj umesno tvoje vprašanje:" A mi lahko kdo pove za kakega dobrega mojstra za vgradne motorje ."
LP
LP
Hehe točno
Saj zadeva verjetno špila... problem nastane takrat ko kaj crkne... Tisti ki je "oženil" motor + nogo je verjetno zadeve kar po domače priredil, kar pomeni pozabi na serijske rešitve oz. dele
No ja, saj če si inovativen se da kar marsikaj improvizirat
LP
SS
LP
SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov