Yamaha 4hp zvišanje moči
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
Mornar Rok
- Poročnik fregate
- Kraj: Ljubljana
Yamaha 4hp zvišanje moči
Lep pozdrav.
Pred kratkim sem se odločil za nakup novega izvenkrmnega motorja Yamaha 4hp (z belim pokrovom motorja). Glede na to, da so vsi trije Yamahini motorji (4hp, 5hp, 6hp) enovaljniki in imajo vsi enako prostornino motorja me zanima, če je možno na 4hp motorju s kakršnim koli posegom povečati moč.
Pred kratkim sem se odločil za nakup novega izvenkrmnega motorja Yamaha 4hp (z belim pokrovom motorja). Glede na to, da so vsi trije Yamahini motorji (4hp, 5hp, 6hp) enovaljniki in imajo vsi enako prostornino motorja me zanima, če je možno na 4hp motorju s kakršnim koli posegom povečati moč.
-
Mornar Rok
- Poročnik fregate
-
Mornar Rok
- Poročnik fregate
-
Mornar Rok
- Poročnik fregate
Nove Yamahe 4,5 in 6 so res zelo podobne in se jih (pomojem) da iz 4 -->6 brez 500€!!
Klical sem v eno prodajalno in mi je prodajalec (odkrito) lepo povedal da se mi najbolj splača 4ko kupit, ko pa pridem na poprodajni servis mi bodo citiram 'odprli' na 6KM brezplačno. Baje bo zamenjal nek del (ali dele, ne vem), ki to omogočajo.
V kolikor se bom odloči in dejansko kupil Yam 4 (2010) vam sporočim kaj in kako so mi 'odprli' na 6 KM
... trenutno sem pa v precepu ali naj raje kupim kaj močnejšega, pa se potem pač ubadam z registracijami in podobno...
Klical sem v eno prodajalno in mi je prodajalec (odkrito) lepo povedal da se mi najbolj splača 4ko kupit, ko pa pridem na poprodajni servis mi bodo citiram 'odprli' na 6KM brezplačno. Baje bo zamenjal nek del (ali dele, ne vem), ki to omogočajo.
V kolikor se bom odloči in dejansko kupil Yam 4 (2010) vam sporočim kaj in kako so mi 'odprli' na 6 KM
-
Mornar Rok
- Poročnik fregate
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Najprej poskusi z dizami kot ti je svetoval Bolha, če ti ne bo dovolj lahko povečaš kompresijo z nižjim tesnilom ali tako, da znižaš glavo za cca 0,6-0,9mm. Imam 4 taktnega Parsuna 5hp, ki niti pod razno ni zglisiral pred predelavo. Znižal sem mu glavo (0,7mm), vgradil tanjše tesnilo in niti nisem menjal dize in sem z tem pridobil dovolj, da sedaj zglisira z eno osebo. Vžiga pa precej bolje kot prej in skoraj vedno na prvi poteg.
LP
Nikola Tesla
LP
Nikola Tesla
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov