V prihodnosti nameravam zamašiti luknjo cca 25 cm pod vodno linijo, ker ventila 3/4 " ne bom več potreboval. Namreč prav tam potrebujem prostor za rezervoar. Ker pa sem malo skeptičen, da bi to popravljal z poliestrom (stara plastika - problem vezave nove na staro plastiko), me zanima ali obstajajo kakšni čepi za ta namen. Enostavno bi v obstoječo luknjo privijačil čep, zatesnil in to je to. Ali ima mogoče kdo kakšne izkušnje ?
LP Dobra vila
Zamašitev luknje ventila
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
dobra_vila
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Ljubljana
Ce sledis predpise kako poloziti novo plastiko na staro nebos imel nobenega problema...niti najmansega,,
no ker smo pa vcasih leni narediti vse kot pise v knjigah naj vam pa povem da v vseh Nauticnih trgovinah prodajajo lesene cepe z katerimi lahko zapres lukno od ventila ..so v razlicnih demenzijah...cez ta cep lahko se premazemo z sikaflexom...ker pa to ni resitev za vedno bi osebno rajsi zaprl lukno z polyestrom..
Lep Pozdrav
no ker smo pa vcasih leni narediti vse kot pise v knjigah naj vam pa povem da v vseh Nauticnih trgovinah prodajajo lesene cepe z katerimi lahko zapres lukno od ventila ..so v razlicnih demenzijah...cez ta cep lahko se premazemo z sikaflexom...ker pa to ni resitev za vedno bi osebno rajsi zaprl lukno z polyestrom..
Lep Pozdrav
Resnica je ta...
Res je pa tudi da na lesenih ladjah na kobilici dajo le lesen cep pa nic drugega...in tako zdrzi do naslednje sezone ko gre ladja spet v drydock..
dodal sem da bi cep zascitil z sikafloxom da se nebi prevec napijal z vodo in sem siguren da nebi bilo nobenega problema... dodal sem tudi da bi osebno lukno zaprel z polyestrom
Res je pa tudi da na lesenih ladjah na kobilici dajo le lesen cep pa nic drugega...in tako zdrzi do naslednje sezone ko gre ladja spet v drydock..
dodal sem da bi cep zascitil z sikafloxom da se nebi prevec napijal z vodo in sem siguren da nebi bilo nobenega problema... dodal sem tudi da bi osebno lukno zaprel z polyestrom
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov