Pozdravljeni!
A ima kdo izkušnje s to barvo DECO-DECK
http://www.cecchi.it/italiano/htmeng/decoin.html
Zanima me tudi a je to tudi barva ki prepreči drsenje al je to samo barva za palubo in je dodatno potrebno zagotovit protizdrsne površine.
Hvala
LP
Iztok
Barva za palubo
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Osebno nimam izkušenj z barvo DECO-DECK, včeraj pa sem videl palubo jadrnice pobarvano s protizdrsno barvo Decolay, katera je predhodnik Deco-decka in po 5 letih je izgled soliden. Govoril sem z lastnikom, barval je sam, najprej s čopičem, potem še z valjčkom, da nastane hrapava površina. Menda je dal samo dve roki.
Na svoji jadrnici imam TBS protizdrsno oblogo, ki je rjave barve in že malo dotrajana. Verjamam, da bi bila najboljša rešitev nakup enake protizdrsne obloge, vendar sem na forumu Dehlerja videl okvirno ceno, katera pa ze mi zdi pretirana. Verjetno se bom odločil za deco-deck.
LP
Na svoji jadrnici imam TBS protizdrsno oblogo, ki je rjave barve in že malo dotrajana. Verjamam, da bi bila najboljša rešitev nakup enake protizdrsne obloge, vendar sem na forumu Dehlerja videl okvirno ceno, katera pa ze mi zdi pretirana. Verjetno se bom odločil za deco-deck.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta