Rezervoar za gorivo
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Rezervoar za gorivo
imam vprašanje oz bi rabil nasvet
v gumenjaku imam vgrajen inox rezervoar 110litrov izdelan je po meri v obliki korita čolna
1x sem že imel problem, da se je na robu pojavila tanka razpoka in pod pritiskom je iztekal bencin v kalužo
sedaj se mi je ista stvar ponovila zgleda da malo višje . Ko ga napolnim nad 80l začne zopet uhajat malo bencina v kalužo. Cel čoln ima krasen vonj.
sedaj pa vprašanje oz nasvet kaj storiti
ali rezervoar obleči v plast poliestra ali ga ponovno variti in tako v nedogled
kaj pravite mojstri bi šel poliester na inox?
ali mi kakšen od forumašev ki se ukvarja z plastiko izdela kopijo inoxa
je pa vgrajen na posteljco iz purpena in je to jemanje ven kar zaje.... postopek
hvala
mare
v gumenjaku imam vgrajen inox rezervoar 110litrov izdelan je po meri v obliki korita čolna
1x sem že imel problem, da se je na robu pojavila tanka razpoka in pod pritiskom je iztekal bencin v kalužo
sedaj se mi je ista stvar ponovila zgleda da malo višje . Ko ga napolnim nad 80l začne zopet uhajat malo bencina v kalužo. Cel čoln ima krasen vonj.
sedaj pa vprašanje oz nasvet kaj storiti
ali rezervoar obleči v plast poliestra ali ga ponovno variti in tako v nedogled
kaj pravite mojstri bi šel poliester na inox?
ali mi kakšen od forumašev ki se ukvarja z plastiko izdela kopijo inoxa
je pa vgrajen na posteljco iz purpena in je to jemanje ven kar zaje.... postopek
hvala
mare
Re: Rezervoar za gorivo
MareC napisal/-a:ali mi kakšen od forumašev ki se ukvarja z plastiko izdela kopijo inoxa
mare
NE DELAJ TEGA!!!!Plastični rezervoarji so A testirani, ti bi pa not dal kr neki???Že inox ti je spustil
Moje mnenje, rezervoar ven in zavarit, me pa zanima ali imaš morda oddušek narejen?
Ure dnevi leta tečejo....
Re: Rezervoar za gorivo
bolid napisal/-a:MareC napisal/-a:ali mi kakšen od forumašev ki se ukvarja z plastiko izdela kopijo inoxa
mare
NE DELAJ TEGA!!!!Plastični rezervoarji so A testirani, ti bi pa not dal kr neki???Že inox ti je spustil![]()
Moje mnenje, rezervoar ven in zavarit, me pa zanima ali imaš morda oddušek narejen?
sem misli, da se kdo od forumašev bavi s tem profesionalno
zanima me inox in poliester
Izreži del inoxa kjer je razpoka dobi identičen inox, odreži da bo na vsaki strani reža 1mm, obvezno pobrusi v V in vari po TIG postopku. Seveda rezervar prej prezrači! Ne variti razpoke ker ti bo zopet počilo ampak odreži kompletno ves poknjen del ven, če je recimo razpoka dolga 50mm reži na vsaki strani 20mm pred razpoko.
-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
Lep pozdrav morjeplovci!
Da ne odpiram nove teme bom vprašanje postavil kar tukaj.
Pod konzolo imam predal, v katerem je inox rezervar. Predal povsem ne tesni vode. zanima me če bi lahko okoli rezervarja napolnil s kakšno peno (tako ki dajo v dvojno dno?) ki ne upija vode? predlogi so zelo dobrodošli.
Lp Žiga
Da ne odpiram nove teme bom vprašanje postavil kar tukaj.
Pod konzolo imam predal, v katerem je inox rezervar. Predal povsem ne tesni vode. zanima me če bi lahko okoli rezervarja napolnil s kakšno peno (tako ki dajo v dvojno dno?) ki ne upija vode? predlogi so zelo dobrodošli.
Lp Žiga
Nazadnje spremenil gs nautica, dne Ne Mar 27, 2011 15:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Mirno morje.
-
gs nautica
- Kontraadmiral
-
gs nautica
- Kontraadmiral
Lahko probaš s Purpenom, ker ne vpija vode. Samo ne sme bit na sončni svetlobi, ker ga UV žarki uničijo. Pa previdno, ko delaš v majhnem prostoru - zelo vnetljivo!
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov