nakup fishfinderja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
nakup fishfinderja
pozdravljeni
naročen imam fishfinder garmin 140 FF in me zanima če sem ga posral ker nisem naročil portable-a?
uporabljal ga bom pa iz gumenjaka in večinoma na jezerih
zanima me še kaj to pomeni da ima sonda patentiran nosilec za motor ali to pomeni da jo lahko montiram na motor (imam namreč minn koto 30)
in pa ali lahko garmina priklopim kar zraven motorja na isti akomulator (100Ah 12V gelni akomulator)?
hvala za odgovore
naročen imam fishfinder garmin 140 FF in me zanima če sem ga posral ker nisem naročil portable-a?
zanima me še kaj to pomeni da ima sonda patentiran nosilec za motor ali to pomeni da jo lahko montiram na motor (imam namreč minn koto 30)
in pa ali lahko garmina priklopim kar zraven motorja na isti akomulator (100Ah 12V gelni akomulator)?
hvala za odgovore
Jaz sem tu kupil, FF400 je bil v akciji, plačal 250€ eno leto nazaj, imajo pa tudi FF140, imam dobre izkušnje z njimi:
http://www.marinemegastore.com/product. ... =0&cat_id=
http://www.marinemegastore.com/product. ... =0&cat_id=
sicer ne vem kaj naj rečem, montaža na gumenjak je še najlažja
zadaj na steno pa mir...
Sprašujem ,ker ga prodajam novega zapakiranega, sem ga kupil tri tedne nazaj, pa se mi ne izide ( prekratek kabel)
pa sem tudi zanj hotel 140 eu...
Če bo kak interesent...
Sprašujem ,ker ga prodajam novega zapakiranega, sem ga kupil tri tedne nazaj, pa se mi ne izide ( prekratek kabel)
pa sem tudi zanj hotel 140 eu...
Če bo kak interesent...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
-
matejofski
- Viceadmiral
Čez vikend smo dodobra sprobali Garmin FF Echo150, ki je novejša različica 140-ke, ki je ne delajo več. Kupil sem ga direktno pri SLO zastopniku za Garmin v Šenčurju pri Kranju. Cena: nekaj centov manj kot 140€. Za potrebe amaterskih ribičev mislim, da je optimalna izbira.
Če ne gre, vzamem večje kladivo.
Re: nakup fishfinderja
york napisal/-a:pozdravljeni
hvala za odgovore
V kompletu (vsaj pri Echo150) je tudi nosilec - vezica - za pritrditev sonde pod peto motorja.
Lahko ga priklopiš direkt na akku, našega smo ''drgnili'' tri dni pa je napetost v akumulatorju padla za 0,7V.
P.S. mogoče si ga res malo posral, ker bi za isti denar dobil novejši model
Če ne gre, vzamem večje kladivo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti