Po vseh obupanih poiskusih zaščititi nogo pred vsemi nadležnimi morskimi bitji, bom probal še z Nubianom.
Nabavil sem Transparente 55 (Alpha one), pa me zanima, če je kdo že uporabljal tole zadevco?
Prodajalec mi je rekel, da namažeš kar s čopičem, jaz pa nekako razmišljam, da bi pošprical z kompresorjem. Zdi se mi, da bo nanos enakomernejši in lažje bom prišel v vse tiste skrite in nedostopne dele noge, ki jih imajo školjke najraje.
Kaj pa vaše izkušnje???
Nubian antifoling
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Navodila na embalaži so taktak.... V nemščini piše eno, angleščini drugo, italijanščine ne razumem
Sem poslal mail v fabriko in dobil:
We suggest to apply at least 2/3 coats by brush.
Regards.
BRAVA NUBIAN
Bomo videli, čeprav vsako leto kupim neko vesoljsko novost, kao najboljše na tržišču, 100% boljše od lanskega proizvoda, na nogi pa vedno več sranja.
Počakajmo jesen
Sem poslal mail v fabriko in dobil:
We suggest to apply at least 2/3 coats by brush.
Regards.
BRAVA NUBIAN
Bomo videli, čeprav vsako leto kupim neko vesoljsko novost, kao najboljše na tržišču, 100% boljše od lanskega proizvoda, na nogi pa vedno več sranja.
Počakajmo jesen
Ta antifoling sem uporabi že drugo leto -in rezultat je zelo zelo dober.Jaz sem pobarval kar na čopič in to 2x.Pobarval sem tudi inox prope in po osmoh mesecih uporabe je na peti školk približno za en jogurtov lonček.Meni je reko trgovc,ja je to najboljše,kar se da dobit za peto.Res pa je slabost,da tvoja peta ne bo nikoli več v originalni barvi,ker se barva zelo prime na peto.Nema veza je pa uspeh zagarantiran.
igor1 napisal/-a:Ta antifoling sem uporabi že drugo leto -in rezultat je zelo zelo dober.Jaz sem pobarval kar na čopič in to 2x.Pobarval sem tudi inox prope in po osmoh mesecih uporabe je na peti školk približno za en jogurtov lonček.Meni je reko trgovc,ja je to najboljše,kar se da dobit za peto.Res pa je slabost,da tvoja peta ne bo nikoli več v originalni barvi,ker se barva zelo prime na peto.Nema veza je pa uspeh zagarantiran.
No, super, da smo dobili informacijo iz prve roke. Za izgled noge me ne briga dost, saj je itak v vodi
mislim,da prozornega antifolinga ni oziroma ni obstajal,kot mi je povedal trgovc v motomarine.Vem pa da obstaja moder,siv in črn.Jaz imam sivega in mislim,da se najbolj obnese no stvar okusa.Za podvodni del pa transparente 55 mislim,da ni priporočliv.Zakaj ne ne vem,vem pa da je ta v pločeviki od 250 ml,za podvodni del pa 750 ml.Za podvodno del se pa imenuje NUBIAN Permanent 50 in je zanič vsaj meni se Trdi Hempel veliko veliko bolj obnese.
igor1 napisal/-a:mislim,da prozornega antifolinga ni oziroma ni obstajal,kot mi je povedal trgovc v motomarine.Vem pa da obstaja moder,siv in črn.Jaz imam sivega in mislim,da se najbolj obnese no stvar okusa.Za podvodni del pa transparente 55 mislim,da ni priporočliv.Zakaj ne ne vem,vem pa da je ta v pločeviki od 250 ml,za podvodni del pa 750 ml.Za podvodno del se pa imenuje NUBIAN Permanent 50 in je zanič vsaj meni se Trdi Hempel veliko veliko bolj obnese.
Tole je za nogo, ne za trup. Za trup je po moje, glede na razmerje med kvaliteto in ceno še vedno najboljši Hempl. Eni moji sotrpini se mučijo s silikonskimi in nano premazi, pa vsi trikrat popizdevajo: prvič, ko plačajo, drugič, ko čistijo alge in tretjič, ko odstranjujejo namaz, da bodo spet namazali nazaj Hempl
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov