LP
Najprej se opravičujem, če podobna tema že obstaja. Na forumu je ogromno govora in se sploh ne čudim, da v poplavi podatkov ne najdem zase nič kar me trenutno zanima.
Na voljo imam eno manjše plovilo, ki je v bistvu zapuščeno in nima dokumentov.
Jaz pa bi rad to zadevo obudil in jo postavil nazaj v vodo.
Kako torej naj se lotim dela..... Najprej seveda potrebujem dokumente, da bom brez skrbi lahko začel z obnovo.
Prosim za nasvete......
Kako do dokumentov ?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Za registracijo potrebuješ dokument s katerim izkazuješ lastništvo in certifikat o ustreznosti plovila za plovbo. Za prvi dokument nisem prepričan, vendar če gre za starejši čoln, bi ga lahko nadomestil s kakšno izjavo, to se moraš pozanimat na luški kapitaniji, drugi dokument pa ti izda Germanischer Lloyd Slovenija d.o.o. Ferrarska ulica 30, Koper. Njihov tel. 05 639 50 83, pridejo tudi na dom, pregledajo in premerijo čoln ter izdajo certifikat, lahko pa opravijo še pregled za registracijo tako, da potem dokumente samo pošlješ na luško kapitanijo, kjer ti izdajo vpisni list. Tako ti čolna sploh ni treba vozit na registracijo.Ta certifikat te bo stal okoli 200 eur.
lp
lp
Copland, ti si pa res za hec. Ker osu ti bo pa naredu CE certifikat, pa še tehnično poročilo za 200€. Sam sem urejal papirje in vem koliko to stane. Lahko dodaš še eno nulo zraven, pa ga maš. S tem pa tud da je GL še enkrat držjo od Veritasa. Milanm22, kontaktiraj našega člana Vala, pa ti bo on svetoval kako se pride do registracije.
Aja pa še to, mal prebrsite forum, uporabi funkcijo IŠČI, pa boste najdli večino podatkov ki vas zanimajo.
lp b
Aja pa še to, mal prebrsite forum, uporabi funkcijo IŠČI, pa boste najdli večino podatkov ki vas zanimajo.
lp b
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov