Namen imam narediti letno cerado za plovilo in me zanima če ima kdo izkušnje z šivanjem cerade za plovilo ter predvsem iz katerega materiala je priporočljivo sešiti letno cerado za plovilo?
Sam se se pozanimal pri prodajalcih, ki prodajajo materiale in sem dobil zelo različne informacije.
Nekateri priporočajo material, ki je sicer namenjen za izdelavo streh za baldahine (sam menim, da bi to prišlo prav bolj za zimsko cerado), nekateri ponujajo material VULCANO in material MULTITEX.
Ali kdo pozna navedene materiale in kaj priporočate?
Hvala...
Izdelava letne cerade za plovilo in material
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
No stvar je taka. V Vrvarni blaga žal ne prodajajo več. Odšel sem v Induplati Jarše ter kupil blago MULTITEX. Barv blaga imajo res veliko. Prodajalec pravi, da je to prav blago namenjeno za uporabo v navtiki. Cena blaga je 12,11 EUR za tekoči meter širok 2,10 metra. Ker mi ta širina odgovarja sem vzel 4,5 metra blaga in plačal ca. 54 EUR.
Ko sem se zanimal koliko bi me prišla izdelava cerade pri njih, mi je prodajalec rekel da še kakšnih 30 EUR za delo (ca. 2 uri dela) in nekaj malega za špago ter rinke. Odločil sem se za izdelavo ter pustil staro cerado tam. Torej računam, da bo vse skupaj prišlo pod 100 EUR kar se mi niti ne zdi tako drago.
Poročam ko cerado dobim kako je vse skupaj izpadlo in točno ceno.
Ko sem se zanimal koliko bi me prišla izdelava cerade pri njih, mi je prodajalec rekel da še kakšnih 30 EUR za delo (ca. 2 uri dela) in nekaj malega za špago ter rinke. Odločil sem se za izdelavo ter pustil staro cerado tam. Torej računam, da bo vse skupaj prišlo pod 100 EUR kar se mi niti ne zdi tako drago.
Poročam ko cerado dobim kako je vse skupaj izpadlo in točno ceno.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov