Zaščita osovine in propelerja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Zaščita osovine in propelerja
Včeraj sem po enem letu dvignil (motorno) barko in trup sploh ni kritičen, na osovinah se je pa nabrala skoraj centimeter debela obloga tistih zoprnih cevastih školjk, da izgledajo kot koralni greben... Do zdaj nisem osovin in propelerjev z ničemer mazal, pa me zanima s čim naj jih zaščitim, da preprečim obraščanje?
Mogoče bi znal biti OK Hempel, ki se uporablja za tak namen. Najprej Hempel Primer 101EX, čez njega pa 712EX. To je imel lani na Z nogi Gregor.n, letos imam tudi jaz... Jaz ti težko poročam o rezultatih, je bil pa gregor.n lani kar zadovoljen...
Ti povem konec sezone kako se je obneslo...
Je pa tako, da na osovinah pomoje niti ni take hude obremenitve, zato sem mnenja, da bi tam zdržal tudi Hempel Hard Racing. Nisem poskusil, govorim na pamet... Na samih propelerjih pa ne zdrži prav nič, še najbolje je goveji loj, ki ga občasno naneseš...
Ti povem konec sezone kako se je obneslo...
Je pa tako, da na osovinah pomoje niti ni take hude obremenitve, zato sem mnenja, da bi tam zdržal tudi Hempel Hard Racing. Nisem poskusil, govorim na pamet... Na samih propelerjih pa ne zdrži prav nič, še najbolje je goveji loj, ki ga občasno naneseš...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov