Zanima me ali obstaja kak kit ali kaj drugega za hitra popravila pod vodno gladino, manjša seveda.
Popravilo podvodo
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Popravilo podvodo
Zdravo
Zanima me ali obstaja kak kit ali kaj drugega za hitra popravila pod vodno gladino, manjša seveda.

cibro napisal/-a:Čist huda stvar.
Kaj je tolk gosto ali kaj?
to je taka gosta smola ki v stiku z vodo postane trda v zelo kratkem času
super stvar
prodaja v SLO pri www.primusr.si
Stay-a-float je od tega vikenda ena škatlica že na moji barki!
Prodaja kot ste že zapisali naš PrimusR, kontakt je na desni med reklamami.
Upam, da ne bom nikoli rabil!!!
Je pa dobro na barki imeti še kakšno kartušo silikona. Dober bo čisto navadni sanitarni, malo bolj resen pa je Tikal ali Kent (oboje MS polimer), Sike pa ne priporočam.
Prodaja kot ste že zapisali naš PrimusR, kontakt je na desni med reklamami.
Upam, da ne bom nikoli rabil!!!
Je pa dobro na barki imeti še kakšno kartušo silikona. Dober bo čisto navadni sanitarni, malo bolj resen pa je Tikal ali Kent (oboje MS polimer), Sike pa ne priporočam.
Lukzy ti verjetno misliš za časa dopusta(da čoln lahko še uporabljaš) in če je manjša luknja. Lahko z dvokomponentnim kitom tudi popraviš plastiko ali kaj drugega in tudi pod vodo. Je pa kot plastelin in ko obe komponenti zmešaš se močno segreje potem pa otrdi kot kamen.
Ker tale ameriška reč verjetno drži pritisk enakovreden vzgonu plovila kaj več pa ne.
Ker tale ameriška reč verjetno drži pritisk enakovreden vzgonu plovila kaj več pa ne.
Nazadnje spremenil kocka, dne Sr Jun 15, 2011 15:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti