Za nekatere stvari ( pa ne mislim sedaj lih na tvojo peto motorja ), je boljše vzet ta mali fleks in lepo nežno odrezat, kot pa se tako na suho zajebavat na silo ( dva možakarja ) in tolčt, vlečt, skakat gor, da potem komaj popusti. Samo kaj je popustilo. Bomo videli na slikah.
LP
impeler
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Tako os je sneta.
, pa ni bilo lahko.
Ko sma snela peto, je os ostala v motorju, zato sem se prestrašil, da sma uničila ohišje črpalke. Pa nisma, vse je ok. Je pa zato dodobro zdrobilo lopatke od starega impelerja
Vse lepo snamema, os pa kr štri iz motorja. Noče ven... Mažemo...noče ven.
Nesema motor enemu mehaniku tam pod Malečniškim hribom blizu Drave.
Na os je nataknil okroglo utež z luknjo na sredini, neko zadevo je špricnil med ripne in zataknil neki zatič, za privit tam na os kjer pride zatič za impeler. Potem je utež parkrat potegnil do zatiča in os je padla ven-komaj.
Naročil sem nova tesnila, ker sma morala odstraniti izpušni sistem...
Zdaj upam, da bodo deli hitro v delavnici, čas plovbe se bliža
LP, Vasakhan
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 1176695000
Ko sma snela peto, je os ostala v motorju, zato sem se prestrašil, da sma uničila ohišje črpalke. Pa nisma, vse je ok. Je pa zato dodobro zdrobilo lopatke od starega impelerja
Vse lepo snamema, os pa kr štri iz motorja. Noče ven... Mažemo...noče ven.
Nesema motor enemu mehaniku tam pod Malečniškim hribom blizu Drave.
Na os je nataknil okroglo utež z luknjo na sredini, neko zadevo je špricnil med ripne in zataknil neki zatič, za privit tam na os kjer pride zatič za impeler. Potem je utež parkrat potegnil do zatiča in os je padla ven-komaj.
Naročil sem nova tesnila, ker sma morala odstraniti izpušni sistem...
Zdaj upam, da bodo deli hitro v delavnici, čas plovbe se bliža
LP, Vasakhan
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 1176695000
Deluje
Dela, vse dela, yes
Ful sem srečen, da deluje, saj sem bil malce v dvomih. Motor je bil namreč dalj časa razstavljen in vijaki so ležali po treh sobah v mojem bodočem brlogu
Zahvaljujem se vsem za pomoč (eni ste itaq mimo pihnili, pa nič zato).
LP, Vasakhan
P.S.: se vidimo na vodi
Ful sem srečen, da deluje, saj sem bil malce v dvomih. Motor je bil namreč dalj časa razstavljen in vijaki so ležali po treh sobah v mojem bodočem brlogu
Zahvaljujem se vsem za pomoč (eni ste itaq mimo pihnili, pa nič zato).
LP, Vasakhan
P.S.: se vidimo na vodi
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 6 gostov