sinji galeb napisal/-a:jst mislim da če nimaš problemov je ta višina ok! o madonca je možakar kar zasolil cene privezov al se mi samo zdi predrago za dva mesca? nevem kako je drugje... a v kampu imaš daleč do obale?vem da njivice so kar raztegnen kamp... uživaj v teh sončnih dneh če si na obali!
Po dolgem času se javlam. Mal smo bli na morju, mal je blo treba delat, mal bomo še delal, pol pa čmrk na morje in na čoln.
Zadnjič smo se kr mal vozil.blo je super.K je šajba piči k norc, edin k je razburkano nabija. Bo treba bol počas it.
Kar se višine tiče nism zaznal da bi motor kej matral al pa da bi slišal da zajema zrak. Mislm da je kr ok. Bom pa na dopustu bol pozorn pa bo.
Ja cena priveza je kr zasoljena. Samo se nekak pogliha kt da bi ga mogu vsakič dol vozt pa nazaj pa v vodo pa ven...Zadnjič mi je edin mal cerada nagajla, se je voda not nabrala in je cerada zlezla v čoln in not je blo mal vode. Pa ni blo panike. Sej zdej ni dežja,tko da mislm da je ok.
Za nasledno sezono pa projekt rezervarja v špico. Treba spredi obtežit mal, da bo bol šlo po valovih. Zdej bomo pa na dopustu prej ustajal zjutri, pa lovil bonaco, pa pol proti večeru nazaj ko bo spet bolj mirno:)
Še porabo morm izračunat.
LP
Samo more nosin ja u duši.
Samo more mazi me i guši.
Samo s morem sritan san i bija.
Samo moru ja se ispovidan.