MareC napisal/-a:servis za popravilo gumenjakov Tadej Lampe 041 786 234
Najlepša hvala!!!
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
peterv6i napisal/-a:Gorki napisal/-a:Iz slik se vidi, da je zalit... S čim pa to zalivko odstranit, da prideš do komponent se mi pa ne sanja.
Jaz sem svoj skurjen regulator razdrl... noter je tiskano vezje in na njem so SMD komponente .. skoraj nemogoče, da bi "očistil" tiskano vezje, da bi lahko na njem zamenjal kakšno komponento.. poleg tega so na ploščici neki "custom" elementi brez oznak...

peterv6i napisal/-a:Ja..
Edino poglej dimenzijo da ustreza...
Saj če je malenkost večji porežeš s fleksom en del hladilnih reber (večji v smislu 0.5 cm)..
Poglej da ti klapajo dimenzije.. Pri yamahi če je prevelik ti potem ovira pokrov pod katerim je regulator!
Sicer pa pri tem regulatorju odrežeš konektor.. tiste tri črne žice zalotaš na konektor od yamahe.. in črno in rdečo žico priciniš na zeleno in rdečo..
Probaj dobit kje dimenzije! (škoda da jih jaz nisem zapisal ko sem to delal)..
Če pogledaš to sliko spodaj... lahko opaziš, da ima regulator (suzukijev) podaljšane luknje za pritrditev na blok motorja.. to je super saj si s tem pomagaš ujeti obe luknje na bloku motorja kamor privijačiš regulator..
Falcon-9 napisal/-a:Ali je bilo tudi na originalnem Yamahinem reglerju 5 žic?

peterv6i napisal/-a:Falcon-9 napisal/-a:Ali je bilo tudi na originalnem Yamahinem reglerju 5 žic?
Ja... 3 za navitje in dve za DC (+/-)
Falcon-9 napisal/-a:, namreč na mojem reglerju je ena izmed treh zelenih tuljavnih žic označena z belo progo (zeleno bela žica).
peterv6i napisal/-a:Falcon-9 napisal/-a:, namreč na mojem reglerju je ena izmed treh zelenih tuljavnih žic označena z belo progo (zeleno bela žica).
Poglej tisto mojo sliko kjer sta oba regulatorja.. tudi pri meni je bila ena žica zelena z belo črto...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 46 gostov