Ker pri nas ni več uradnega dilerja za beneteau sem klical v francijo jim poslal slike in so rekli da napako odpravijo. Barko mi peljejo v ladjedelnico na Poljsko mi jo porihtajo in pripeljejo nazaj vse na njihove stroške. Odpravijo pa tako kot ste mi svetovali tukaj na forumu, skratka pojačajo da ne bo več pokalo. Bom pa poslal bratranca na barko da pregleda vsak kotiček barke če je še kje kaka razpoka, da se to odpravi. In ko bo barka že v ladjedelnici mi bodo montirali še krmno platformo tako kot jo imajo novi modeli!
Skratka zelo fer z njihove strani.
Popokan gealcoat
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Čeprav nisem nameraval klicat v beneteau in sem mislil sanirat na lastne stroške sem klical kolega ki ima isto barko in se je tudi njemu pojavila razpoka v spalnici cca. 15cm dolga. On je reklamiral preko slovenske firme ki je bila tedaj še uradni zastopnik in so mu prišli barko iskat peljali v poljsko odpravili napako in pripeljali nazaj vse na njihove stroške, ko sem to slišal sem takoj poklical in niso absolutno nič komplicirali. Skratka kapo dol, ker tega res nisem pričakoval!!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov