elan gt 402

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » To Maj 27, 2008 18:26

402 je polnjena z neko maso ki je podobna purpenu in plava na vodi, kaj pa če bi naredil luknjico in rebro nafilal z purpenom, samo pazi da ima dovolj prostora da se širi! Če pa je polnilo še kompaktno samo preplasti saj drži najbolj poliester.
Zanima me koliko te bo to vse skupaj prišlo, ker imam tudi gt 402 pa bi ga malo ojačal in predelal.
CLIFF
Poročnik fregate
Kraj: postojna

OdgovorNapisal/-a CLIFF » To Maj 27, 2008 21:34

Ni prostora za purpen ker je v rebru je pa res da je še sorazmerno soliden. Seveda je lahko soliden na tem delu kjer sem lahko pogledal vprašanje je kaj je na drugih mestih.

Kar se tiče stroškov je tako če te ne moti prah umazanija zlomljen hrbet in podrsane roke od poliestra potem te tudi stroški ne bodo motili. Ti pa bom na koncu poslal končno bilanco. trenutno sem na 350 EUR s tem da sem nabavil nekaj drobrnarije za končni zgled čolna in s tem da motorja se še nisem dotaknil.
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Pe Maj 30, 2008 16:01

No danes sem peljal moj čolniček v Koper na pregled in registracijo in najhujše je bilo, ko se mi je mudilo nazaj v službo in sem lahko samo gledal morje in plaže! Izgleda, da imajo dol neko epidemijo, vse napol nago in leži po plažah! Morje mirno, sonček,....Jao, jaz pa čoln na prikolici in nazaj v Ljubljano! :cry: To je huje kot, da te ena pusti s trdim! No ja, bom pa naslednji vikend izkoristil bolje, če bo le vreme.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov