Solarna celica
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
motorni napisal/-a:Predvsem je razlika v količini in kje v verigi od proizvajalca do trgovine jo kupiš. Tudi ponudbe pod 0,4 eur/W že prihajajo, če jih kupiš en kontejner z dostavo v Hamburg.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
DR.E napisal/-a:Kaj pa, če bi se morjeplovci združili, poslali admina pa se naj pelje do Bisola, tukaj bo dobil reklamo, nam pa naj ponudijo njihove solarne panele po normalni ceni?
Evo... rešitev!
Lahko naredimo kakšen "group buy", če vas je več zainteresiranih za enak produkt... Cena bi bila zagotovo dobra, če se vzame večja količina!
No en odgovor že imam
Pri Žibert Marku , Alpin se imenuje podjetje, sem naročil regulator Tracer in prikazovalnik,po njegovem nasvetu.Nimaš kej, profič do detaljev.Takoj mi je na pošto odgovoril,povedal kaj rabim,Dal morjeplovsko ceno,Marko hvala,poslal takoj,me obvestil da mi je poslal..Zadeva zgleda vrhunsko..Če rabite kaj od fotovoltaike zagotovo priporočam...
LP Iztok
Pri Žibert Marku , Alpin se imenuje podjetje, sem naročil regulator Tracer in prikazovalnik,po njegovem nasvetu.Nimaš kej, profič do detaljev.Takoj mi je na pošto odgovoril,povedal kaj rabim,Dal morjeplovsko ceno,Marko hvala,poslal takoj,me obvestil da mi je poslal..Zadeva zgleda vrhunsko..Če rabite kaj od fotovoltaike zagotovo priporočam...
LP Iztok
polanc napisal/-a:No en odgovor že imam
LP Iztok
No evo, Markota sem tudi jaz že večkrat priporočil! Samo za info, sedaj ima MPPT reglerje po dostopni ceni! Tisti za manjše tokove niso več 300 EUR, kot so bili še pred kratkim in tako postajajo MPPT reglerji upravičljivi tudi na manjših solarnih sistemih pod 100W nazivne moči panela!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov