snake napisal/-a:Sej sem napisal........................kako se meri vlažnost.Kaj ni jasno,kaj bi ti luknjal?
Ej šment ... slep sem. Zdaj vidim ... vse jasno!
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
). Marjan Tomki napisal/-a:Lahko da je vzrok tega, da naj ne bi tega delal pri prenizki temperaturi to, da je pri nižji temperaturi viskoznost katere od komponent prevelika za dovolj dobro zmešanje.
V mikro razmerju pa dvomim, da bi to imelo nek vpliv, ker to ni zmes, temveč zlitina-spojina in smola, pospeševalec, ter trdilec se se spojijo ali pa ne.
H2O napisal/-a:Odpri kakšen mehur in povohaj, če smrdi po kislem.
alesjo napisal/-a:Nič hudega, takozvana površinska osmoza se rada pojavi med dvemi plastmi barv in ponavadi je krivda, slaba priprava površine pred naslednjim barvanjem.
pale napisal/-a:to je stanje slabe laminacije prvega sloja laminata nima nobene veze z barvami
alesjo napisal/-a:pale napisal/-a:to je stanje slabe laminacije prvega sloja laminata nima nobene veze z barvami
Jaz sem videl popolnoma enak primer med barvami in sicer, da je bil trup barke nekoč rdeč, nato so jo pa pobarvali v belo in po par letih so se pojavili mehurčki, zakaj je to nastalo lahko samo ugibam, verjetno nečista podlaga pred barvanjem
kocka napisal/-a:Okoli osmoze pa se osebno bolj bojim tiste od znotraj na ven(stalna voda v dvojnem dnu) kot zunanje. Ker potem lahko vse skupaj zapelješ na odpad.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov