Hmm, zdej se mi zdi pa še tole z našimi prodajalci čudno.
Odnesu sm ga na Jucco, najprej so mi hotl novga prodat pa ni na zalogi, pol sm reku da jst bi pa tega reklamiral, dal v servis, karkoli... saj je kupljen lani 13.8.12 pri njih in eno leto bi pa moral meti garancije. Odgovor je bil ahh, jaaaah, ne vem, mislim zakaj, kako...
Vprašanje prodajalca je bilo takoj, kako naj on ve da je to prav ta zaganjač; na kar sem mu odgovoril da kakor on želi, verjetno imajo kake serijske številke al pa karkoli, namreč jaz sem ga montiral 15.8.12, jaz sem ga včeraj dol vzel, mam račun, mam vse...
Pol ga je začel gledat, nekaj črne barve je odstopilo, zgleda kot od temperature, normalno da sem ga malo ravsnil, ko sem dajal noter, še kdaj mi je padel preden so vijaki prijeli, ampak to je to... Tip pa reče, da mu bolj zgleda kot da je 5 let star, pa rečem da pol pa še bl žalostno če je tako po 10 mesecih...
Tut sam sem prodajalec in tut sam imam servis, garancijo in če principal krije potem ni problem, očitno pa gre njim iz svojega žepa in iščejo vse da bi se izognili... tut če plačaš 50€ več ti nben ne garantira že zakonske osnove.
Upam samo, da se mi ne bo treba jajcat s kako tržno inšpekcijo in podobno, ker to je pa še najmanj kar sm prčakval