Čudna nafta
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Jaz že od leta 2006 kar obstaja forum "tumbam", da ne nasedajte idiotarijam, kako se gorivo čez zimo pokvari! Predno gre barka na suho oziroma stoji na privezu dlje časa, naj se tank vedno napolni povsem do roba! Jaz pri svoji potem na suhem še s kanto prinesem gorivo in dotočim toliko, da je do samega roba.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
gregor.n napisal/-a:Ja lej količina nafte v celi marini je ista, sam nekje jo mal zmanka nekje jo je pa mal več.
Tex napisal/-a:A imaš ti samogovore ?
Če misliš, ali piše sam sebi, ne - objavlja za bralstvo.
Mi pa čakamo še podatke, ali se pri tej selitvi tudi raven radioaktivnosti nafte kaj spremeni.
Saj veš, Červobil je Červobil, pravijo...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
MT, če se že greš citirat, citiraj pravilno, in odgovarjaj pravilno !
PS: Torej glede na to da piše in odgovarja sam sebi, že kaže na samogovor !
Morda res objavlja za bralstvo, morda pa za sebe, ne veš
MT, lahko bi nam šel ti pomerit radioaktivnost, mi je ne zaznamo, razen kadar nam Barman naredi nuklear sensation...

gregor.n napisal/-a:To se dogaja sam u Červobilu, baje.
gregor.n napisal/-a:Ja lej količina nafte v celi marini je ista, sam nekje jo mal zmanka nekje jo je pa mal več.
Tex napisal/-a:A imaš ti samogovore ?
Marjan Tomki napisal/-a:gregor.n napisal/-a:Ja lej količina nafte v celi marini je ista, sam nekje jo mal zmanka nekje jo je pa mal več.Tex napisal/-a:A imaš ti samogovore ?
Če misliš, ali piše sam sebi, ne - objavlja za bralstvo.
Mi pa čakamo še podatke, ali se pri tej selitvi tudi raven radioaktivnosti nafte kaj spremeni.
Saj veš, Červobil je Červobil, pravijo...
PS: Torej glede na to da piše in odgovarja sam sebi, že kaže na samogovor !
gregor.n napisal/-a:To se dogaja sam u Červobilu, baje.
Morda res objavlja za bralstvo, morda pa za sebe, ne veš
MT, lahko bi nam šel ti pomerit radioaktivnost, mi je ne zaznamo, razen kadar nam Barman naredi nuklear sensation...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Zdaj tvoj prosti spis?
Kar zadeva radiacijo v Červobilu:
Tex, hvala za popravek

Kar zadeva radiacijo v Červobilu:
- Edit:
Prav http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... %2A#114318
Bilo narobe www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?p=11431 in
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?p=114318 ....
nisem potestiral v predogledu.
Tex, hvala za popravek
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Po Dec 09, 2013 22:29, skupaj popravljeno 2 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov