Nič ne bo dodatne obešenke, ker potem res zgleda kot, da imam več v barki kot gajbo piva... bom pa vrata malo dodelal, da bo treba potrgat ali pa razstrelit, da se bo prišlo na silo noter.
zaklepanje plovila
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Tudi jaz se že nekaj časa sprašujem ali je moj mali (že večkrat omenjen) čolniček varno pustiti čez noč privezanega na eno bojo s še nekaj čolni, ali je bolje da ga po uporabi zložim in odnesem?
upam da ne bo nihče več mislil da se zafrkavam
LP Gregor
LP Gregor
Always think like a fish, no matter how wierd it gets
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Ja Gregi če imaš kak preveč upadljiv motor tja do 25 KM,se je kar mal za bat.Sploh pa Romunov,ki zadnjih par let kar dobro operirajo po celotni Istri in še malo južnije.Imam dva kolega ,ki sta ostala brez motorjev,gumice pa zrezane in potopljene.Enega je dobila policija v bližini kampa Banjole,po naklučju ko je menjal gumo,not so pa videli dva motorja.
mašinfirer
Eh js mislim da tudi če je več kot 25 KM se ne bojo branili vzet. Navtični lopovi so se tako razpasli, da je vprašanje koliko časa bodo z vrvmi privezani čolni tudi v "družbenem" smislu nedotakljivi.
Upam da mi do poletja rata scimprat skupaj dokaj sofisticiran alarmni sistem. Če ne, verjetno čolna ne bom jemal sabo na dopust. K takemu razmišljanju malo pripomore moja mala otročad. Bomo raj deci za en teden šli se zlajhat, užit lepoto navtike in potem lepo familiarno. Romuni, romi in ostala lopovščina pa naj se lepo j..e
Upam da mi do poletja rata scimprat skupaj dokaj sofisticiran alarmni sistem. Če ne, verjetno čolna ne bom jemal sabo na dopust. K takemu razmišljanju malo pripomore moja mala otročad. Bomo raj deci za en teden šli se zlajhat, užit lepoto navtike in potem lepo familiarno. Romuni, romi in ostala lopovščina pa naj se lepo j..e
- habibi Vll
- Admiral
Res je mal zoprn,če imaš stalno v mislih{kva pa če mi ga gdo sp..izdi}.Ni pa slabo imet gor zmontiran sledilnik,ki te začne opozarjat čim se plovilo prične oddaljevat z mesta priveza.Sledilno napravo povežeš s svojim mobijem in takoj veš če se kaj dogaja.To si je zmontiru moj diretore in smo tudi praktično testiral kako deluje,in je.Privezal smo čoln na bojo,šel sem v vodo s plavutkami,odpel čoln in ga vlekel.Po kakih 20-tih metrih mu je že na tel.pričelo oddajat pipi,da se nekej dogaja.Napava ima lastno napajanje ,ki zdrži 14 dni neprestanega javljanja lastniku.Stane pa okrog 200eu.bi reku,da je kar uporabno.Baterija zdrži 4 leta brez napajanja,če pa je v funkciji oddajanja signala pa 14 dni, 24 ur oddajanja.
mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
Sredi tedna so s pomola v portoroški marini neznanci odnesli bronaste ulične svetilke, poroča Žurnal24. Videokamere, ki so nameščena v marini, niso posnele ničesar.
Čeprav imajo v marini nameščenih okoli 30 videokamer, le-te niso posnele ničesar. Eden od zaposlenih je za Žurnal24 dejal, da kamere zaradi slabega vzdrževanja ne delujejo brezhibno.
http://www.regionalobala.si/novica/nepr ... -tisocakov
Čeprav imajo v marini nameščenih okoli 30 videokamer, le-te niso posnele ničesar. Eden od zaposlenih je za Žurnal24 dejal, da kamere zaradi slabega vzdrževanja ne delujejo brezhibno.
http://www.regionalobala.si/novica/nepr ... -tisocakov
.
Na varnost premoženja v marini sem že opozarjal.
Še zmeraj trdim, da je varnost skoraj nična. Škoda vsakega centa za varnostno službo, če ne vidi več kot en meter od njihove hišice na vhodu.
Sama marina se tudi obnaša kot da jih zanima samo kasiranje. Vsak, prav vsak se lahko zapelje z avtom, kombijem itd. v marino. Vzame parkirni listek in ima eno uro zastonj. Se vozi po marini, parkira, .... in v 59. minuti odide iz območja marine in nihče ga nič ne vpraša.
Ma brez veze.
Če so jim izpred nosa odmontirali in odpeljali težke in nerodne ulične svetilke, potem ni kaj dodat.
Pa da nihče ni nič videl ali slišal? Halo, pa dejte otrokom v vrtcu tole zgodbo prodajat.
Ali so jih sami odpeljali, ali so pa res navadni šalabajzerji.
LP
.
Na varnost premoženja v marini sem že opozarjal.
Še zmeraj trdim, da je varnost skoraj nična. Škoda vsakega centa za varnostno službo, če ne vidi več kot en meter od njihove hišice na vhodu.
Sama marina se tudi obnaša kot da jih zanima samo kasiranje. Vsak, prav vsak se lahko zapelje z avtom, kombijem itd. v marino. Vzame parkirni listek in ima eno uro zastonj. Se vozi po marini, parkira, .... in v 59. minuti odide iz območja marine in nihče ga nič ne vpraša.
Ma brez veze.
Če so jim izpred nosa odmontirali in odpeljali težke in nerodne ulične svetilke, potem ni kaj dodat.
Pa da nihče ni nič videl ali slišal? Halo, pa dejte otrokom v vrtcu tole zgodbo prodajat.
Ali so jih sami odpeljali, ali so pa res navadni šalabajzerji.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov