Lp Klemen
TOMOS 18
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
mare63 prosil bi te,če mi lahko narediš eno sliko motorja kjer so "cinkšpule"(elektronika),zanima me kako je zmontiral.Ker je meni par dni nazaj crknila elektronika na morju in jo bom mogel zamenjati z novo.Imam pa še staro Bosch.
Naj še povem da mi je na srečo odpovedala samo za zgornji cilinder in da sem se še nekako po enem cilindru pripeljal do obale.Na srečo tudi na koncu dopusta.
Lp
Naj še povem da mi je na srečo odpovedala samo za zgornji cilinder in da sem se še nekako po enem cilindru pripeljal do obale.Na srečo tudi na koncu dopusta.
Lp
Pozdravljen Acrobat, tole "pripeljal z enim cilindrom" meni malo smrdi po drugi okvari, si prepričan da je elektronika? Jaz sem se namreč pred leti takole z enim cilindrom pripeljal do obale zaradi okvare impelerja, ker se zaradi pregrevanja isklopi en cilinder.
p.s. pravi izraz oziroma bolje nemška popačenka za vžigalno tuljavo je cinšpula, ki je izpeljanka iz cindunge -vžiga in špule-navitja
lpg
p.s. pravi izraz oziroma bolje nemška popačenka za vžigalno tuljavo je cinšpula, ki je izpeljanka iz cindunge -vžiga in špule-navitja
lpg
https://medisken.si
Sigurno je šla tuljava,ker voda je normalno tekla iz motorja,pa še spomladi je bil impeler zamenjan(s predelavo-vijaki).Sem ga pa drugi dan vžgal ko je bil hladen in je bilo isto.Na zgornjem cilindru ni bilo iskre.Mi je pa zanimivo,da ko je lavfal po enem cilindru da je včasih tud za kako sekundo vklopil še ta drugega,samo se ni hotel užveti,moja pa vsa panična,ker sva bila kr daleč od obale.Pa sva vseen prišla skoraj urco sva rabila do obale.Se mi zdi da je šlo še bol počas kot če bi imel T4.
Lp
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov