Mene je minilo, ko sem videl te slike.
Koliko bi stala obnova?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Barka se nahaja v Italiji, na Siciliji. Firma Aicon je bila s Sicilije in je pred leti bankrotirala. V stečajni masi in v lasti bank je ostalo kup bark, ki so se in se še vedno prodajajo po izredno nizkih cenah. Ne vem, če je ta barka iz iste zgodbe, ker še čakam na odgovor prodajalca... tudi o tem, ali je bila pod vodo.
Mi je pa dal mislit predlog Roka-11 o nakupu takšne barke za par deset jurjev, ki je lahko brez pretiranega vložka uporabna kot nepremičen vikend na vodi
Mi je pa dal mislit predlog Roka-11 o nakupu takšne barke za par deset jurjev, ki je lahko brez pretiranega vložka uporabna kot nepremičen vikend na vodi
Tudi jaz sem malo razmišljal o tej opciji (že pred objavo te teme), da bi imel barko na trajnem privezu, recimo kot alternativo pavšalu v kampu.
Ali lahko kdo pove, koliko približno stane privez za takšno barko v marini? Ali mora biti barka registrirana, da je lahko privezana? Kakšni so dodatni stroški? Ali lahko v marino prideš nanjo bilo kdaj oz. kakšne so omejitve?
Se opravičujem za mogoče nekomu neumna vprašanja...
Ali lahko kdo pove, koliko približno stane privez za takšno barko v marini? Ali mora biti barka registrirana, da je lahko privezana? Kakšni so dodatni stroški? Ali lahko v marino prideš nanjo bilo kdaj oz. kakšne so omejitve?
Fantocci napisal/-a:Ali lahko pove, koliko približno stane privez za takšno barko v marini?
Odvisno od marine. V Monacu dva jurja na mesec, v Portorožu enajst jurjev letno, v Červarju pet, marsikje pa še manj.
Fantocci napisal/-a:Kakšni so dodatni stroški?
Če barke ne zavaruješ, ne pluješ, ne delaš servisov na motorjih, ter ne dviguješ iz vode in ne obnavljaš antifoulinga, potem odpade večina stroškov (razen priveza).
Fantocci napisal/-a:Ali lahko v marino prideš nanjo bilo kdaj
Ja, če je marina odprta celo leto.
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Fantocci napisal/-a:Tudi jaz sem malo razmišljal o tej opciji (že pred objavo te teme), da bi imel barko na trajnem privezu, recimo kot alternativo pavšalu v kampu.
Stroška (ocena) kakšnih 6 do 7 tisoč, v neki zmerno nobel marini. Registracije mislim da ni treba, dod. str ni, tam si lahko celo leto če želiš.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov