Izvenkrmni motor Yamaha 30, 2T menjava ležajev
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Razstavljen v uri,sestava malo več,ker je treba pač delat z občutkom in pri sestavi se nikoli ne mudi.Nekaj časa vzame tudi priprava za sestavljanje.Saj,ko imaš že enkrat podrto,pogledaš še druge stvari.Vse je terba oprat,sčistit tesnilne površine,spihat,tudi vse navojne luknje.Za sestavljanje naj se ne mudi,saj je to prijeten užitek.
mašinfirer
-
Daki
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
-
Daki
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
666
mam isto kombinacijo gt402 in pa yamaha 40 2t...........dokler je šlo je blo luštn
))))) ene dvakrat sva bila res jaz in moja sopotnica v luftu (rodeo) ..........ampak mirno morje pa poln gas
bomba.........trenutno pa sem ravno proti koncu obnove motorja, ker je šla peta k vragu........odlomljen zob na zobniku za naprej....in pa konstantno uničevanje akumulatorja za katerega je bil seveda kriv regler........jbg.
največje probleme na tem čolničku predstavljajo izvrtine, ki jih uporabniki delajo sami, sploh na krmni steni.......in potem voda pride počasi do lesa in napihuje. Drugače pa yamaha 40 be, motor je brezčasen, čolniček ravno tako.......to je pač luksuz za siromake.
največje probleme na tem čolničku predstavljajo izvrtine, ki jih uporabniki delajo sami, sploh na krmni steni.......in potem voda pride počasi do lesa in napihuje. Drugače pa yamaha 40 be, motor je brezčasen, čolniček ravno tako.......to je pač luksuz za siromake.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov