Evinrude Etec - filter povratnega voda
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Evinrude Etec - filter povratnega voda
Ni narisan. Tudi Jurca do 2014 ko sem izbezal ta filter ven ni vedel za njega.
Xilinx Vivado HLx trainee
Hehe, se je moral precej začudit ko si prišel do njega s to informacijo.
Je pa res zanimivo, da ga nikjer ne omenjajo.
Je pa res zanimivo, da ga nikjer ne omenjajo.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Pa tudi v tem katalogu nekaj ne štima če se ne motim.
AEgir, to si pa fajn našel 
So pa omenjeni samo modeli od 2010 naprej.
Kasaudio, če se ne motim imaš ti že novejši motor, moj je letnik 2007, tako da mogoče v starejših modelih tega filtra sploh ni.
Kasaudio, če se ne motim imaš ti že novejši motor, moj je letnik 2007, tako da mogoče v starejših modelih tega filtra sploh ni.
mravla74 napisal/-a:AEgir, to si pa fajn našel
jaz ga imam na etec 115 2007
Ravno to je napaka v katalogu ki ga je aegir nalimal. Filter je tudi pri starejših letnikih.
kasaudio napisal/-a:Ravno to je napaka v katalogu ki ga je aegir nalimal. Filter je tudi pri starejših letnikih.
saj si ga pri meni lociral nazadnje @kasaudio
Sem zdajle pogledal in je res v katalogu pri letnikih od 2011 naprej vrisan, pri starejših pa ni vrisan. (l.2011 - številka 7)
Enkrat bom pa morda res še sam preveril v kakšnem stanju je.

[quote="mravla74"]Sem zdajle pogledal in je res v katalogu pri letnikih od 2011 naprej vrisan, pri starejših pa ni vrisan. (l.2011 - številka 7)
ti toplo priporočam, jaz sem imel čist zabasanga
ti toplo priporočam, jaz sem imel čist zabasanga
Imam service manual za etec 75/90 letnik 2007. Ni narisan v skicah niti z besedo ni ta filter omenjen nikjer. Kako da je do tega prišlo pa lahko samo ugibam(o). Dejstvo pa je, da rata lepo sranje ko se zabije.
Jaz sem za to reč (in še kaj drugega tudi) izvedel po malih dozicah na etecownersgroup.com . Fora je, da tam informacije ne dobiš kar direkt na pladnju, ampak je pomalo razdrobljena. Malo pomoje zadeve bremza tudi BRP sam, ker ni čisto jasno kdo tam pije in kdo plača.
Jaz sem za to reč (in še kaj drugega tudi) izvedel po malih dozicah na etecownersgroup.com . Fora je, da tam informacije ne dobiš kar direkt na pladnju, ampak je pomalo razdrobljena. Malo pomoje zadeve bremza tudi BRP sam, ker ni čisto jasno kdo tam pije in kdo plača.
Tudi etec 75 letnik 2007 ima ta filter.
Me zanima ali zdaj to pogledajo na servisu,ali je potrebno na to extra opozoriti.Nisem bil pozoren in nisem upršal ko sem.servisiral v jeseni pri Jurci.
Lp
Lp
-
Daki
To je odvisno od serviserja. Najboljše, da ga pokličeš in vprašaš.
saso323 napisal/-a:Me zanima ali zdaj to pogledajo na servisu,ali je potrebno na to extra opozoriti.Nisem bil pozoren in nisem upršal ko sem.servisiral v jeseni pri Jurci.
Lp
avtomatsko tega ne počnejo, moraš opozoriti, ker se navadno o-ring in plastični del filtra poškoduje, serviser ga mora imeti na zalogi!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost