Lahko pa uporabiš tudi kapo
tenda spušča
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- markopr1
- Poročnik fregate
- Kraj: Slovenske Konjice - Funtana
jaz sem uporabil impregnacijo http://www.303produkti.si/spletni-nakup ... bric-guard. Predhodno sem spayhood in bimini opral, posušil in našprical impregnacijo. to sem naredil spomladi, ko sem opazil, da mi zadeva ne drži vode. do sedaj sem imel suho. Šivi pa so drug problem.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
šive se maže z lanenim oljem ki naredi vosek s časom. Po domače s firnežem.
Nazadnje spremenil Marcel_Mastnak, dne Po Okt 26, 2015 15:11, skupaj popravljeno 1 krat.
markopr1 napisal/-a:jaz sem uporabil impregnacijo http://www.303produkti.si/spletni-nakup ... bric-guard. Predhodno sem spayhood in bimini opral, posušil in našprical impregnacijo. to sem naredil spomladi, ko sem opazil, da mi zadeva ne drži vode. do sedaj sem imel suho. Šivi pa so drug problem.
Super tole, če deluje in kolikor časa deluje, samo cena je pa juhu, 100€ za slabe 4l. Za eno bimini streho cca 5-8m2, je potrebnih verjetno kar nekaj litrčkov take impregnacije.
Novo platno za bimini (zašito) pa recimo 200-300€, ki drži vodo vsaj 5 let, če pa jo malo manj sončiš in vestno rolaš, pa še kakšno leto dlje.
Ni računice.
- markopr1
- Poročnik fregate
- Kraj: Slovenske Konjice - Funtana
Marchi napisal/-a:markopr1 napisal/-a:jaz sem uporabil impregnacijo http://www.303produkti.si/spletni-nakup ... bric-guard. Predhodno sem spayhood in bimini opral, posušil in našprical impregnacijo. to sem naredil spomladi, ko sem opazil, da mi zadeva ne drži vode. do sedaj sem imel suho. Šivi pa so drug problem.
Super tole, če deluje in kolikor časa deluje, samo cena je pa juhu, 100€ za slabe 4l. Za eno bimini streho cca 5-8m2, je potrebnih verjetno kar nekaj litrčkov take impregnacije.
Novo platno za bimini (zašito) pa recimo 200-300€, ki drži vodo vsaj 5 let, če pa jo malo manj sončiš in vestno rolaš, pa še kakšno leto dlje.
Ni računice.
sam sem uporabil 1l => 33€
Koliko časa je tole učinkovito, kakšna je poraba na m2, ali spremeni kaj barvo in kako ste bili zadovoljni s tem...?
Kako je s stiki in šivi, bi bilo to tudi za večje prekritje iz takega materiala?
Ste uveljavljali Morjeplovski popust in koliko je to?
Bi tale produkt priporočali tudi ostalim?
Hvala vsem za odgovore
!
Kako je s stiki in šivi, bi bilo to tudi za večje prekritje iz takega materiala?
Ste uveljavljali Morjeplovski popust in koliko je to?
Bi tale produkt priporočali tudi ostalim?
Hvala vsem za odgovore
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Jaz lahk povem za merkurjevo impregnacijo da sem zadovoljen na svojem cabriu. Pred inpregnacijo se je streha takoj navlažila ampak ni puščala. Zdaj če pustim avto čez noč zunaj ko je gosta megla in po šipah teče, so na strehi samo kapljice ki se ne vpijejo v tkanino. Barva je opazno bolj intenzivno črna odkar je našprican...
Jaz sem tendo lepo očistil z gobico in porabil 2 x več inpregnacijskega namenskega spreja (kupljen v navtični trgovini v Červarju) kot bi bilo treba... Pa ni držalo čisto nič
.. matr .. namesto, da bi poslušal prijatelja.. je rekel: dvakrat - trikrat boš šprical in porabil isti dnar... bolje naredi novo in boš mel lepše in mir nekaj let.. in prav je imel... zato ... NOVO je NOVO in pleša in ostalo bo 100 % suho ...
PS Pa še bolj napeta je ko je NOVO ..
PS Pa še bolj napeta je ko je NOVO ..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov