cena za vse skupaj je 1200, samo motor je 800, prikolica 500,
torej jaz vzamem samo čoln in še 100 dobim zraven
Nakup čolna za ribolov?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Je pa nekaj bistvenega, kar ločuje gliserčke napram pasaram. Potrebuješ pa čoln za ribolov, kajne!!!
Gliserčki so lušni , precej hitri, pasare pa uporabne in počasne. Pasara z močnim motorjem 20, 30 konj, ali pa motor štirka, petka in več kot 6,5 vozlov ne gre. Pa pasara je bolj stabilna na sidru in zaradi gredlja tudi ne dela kot brisalec med ribolovom, ko si zasidran.
Jaz bi priporočal pasaro. Pa ne glej samo najcenejše, ker so nove že od 4500EUR.
.
Gliserčki so lušni , precej hitri, pasare pa uporabne in počasne. Pasara z močnim motorjem 20, 30 konj, ali pa motor štirka, petka in več kot 6,5 vozlov ne gre. Pa pasara je bolj stabilna na sidru in zaradi gredlja tudi ne dela kot brisalec med ribolovom, ko si zasidran.
Jaz bi priporočal pasaro. Pa ne glej samo najcenejše, ker so nove že od 4500EUR.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
se strinjam pajer1. ta elan gliser je za eno drugo osebo, samo sem vedel da bo na tej temi hiter odgovor. 😀
prav tako se bom verjetno odlocil za nakup novega colna.
in sicer sem zasledil pasaro m.sport 500 oz. adria500 cena cca 3000€
ima kdo izkusnje z tem? mnenja? na enem forumu sem zasledil debato glede nekaksnega spojlerja. nwm sanja se mi ne. montiral pa bom y9.9.
hvala
prav tako se bom verjetno odlocil za nakup novega colna.
in sicer sem zasledil pasaro m.sport 500 oz. adria500 cena cca 3000€
ima kdo izkusnje z tem? mnenja? na enem forumu sem zasledil debato glede nekaksnega spojlerja. nwm sanja se mi ne. montiral pa bom y9.9.
hvala
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov